Fontys


FontysOnline FontysOnline nieuws opleidingen agenda open dagen contact zoeken

Fontysrubrieken : Disclaimer

Disclaimer

Algemene informatie
De gegevens op de websites van Stichting Fontys zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over Stichting Fontys en de aan haar verbonden Fontys Hogescholen. De Stichting Fontys spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de websites rust een auteursrecht van Stichting Fontys. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Hyperlinks
De websites bevatten hyperlinks naar sites die buiten het domein van Stichting Fontys liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Stichting Fontys is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Privacystatement
Stichting Fontys respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens die nodig zijn om u te kunnen voorzien van door u aangevraagde informatie over opleidingen en activiteiten van Stichting Fontys, worden opgeslagen in een database. Indien u geen prijs stelt op registratie van uw gegevens, kunt u dit kenbaar maken op de webpagina waar u uw gegevens invult.

Stichting Fontys maakt op haar websites gebruik van cookies.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de websites van Stichting Fontys is voor uw eigen rekening en risico. De Stichting Fontys sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door de Stichting Fontys.

Electronische leeromgeving, discussiegroepen en algemeen gebruik In het geval van deelname aan een elektronische leeromgeving, een discussiegroep of het plaatsen van informatie en/of berichten op webpagina's -die vallen onder het beheer van Stichting Fontys- is het verboden om:

* zich beledigend en/of aanstootgevend uit te laten. Onder beledigend en/of aanstootgevend is in ieder geval begrepen uitlatingen van pornografische, racistische of discriminerende aard en die anderszins in strijd zijn met de wet en goede zeden;
* onderwerpen, zaken of organisaties van politieke en/of persoonlijke aard aan de orde te stellen, te bepleiten en te propaganderen die niet in het belang van Stichting Fontys kunnen worden geacht, dan wel niet verenigbaar zijn met de eer en goede naam van Stichting Fontys;

* zich zodanig uit te laten dat dit een strafbaar feit kan opleveren, dan wel oplevert.

Voor Fontysstudenten en -medewerkers is de gedragscode van Stichting Fontys voor gebruik van informatie- en communicatievoorzieningen voor studenten, respectievelijk medewerkers van toepassing.

De Stichting Fontys heeft het recht om de informatie die via haar websites door gebruikers openbaar wordt gemaakt te wijzigen, te bewerken en te verwijderen, dan wel ten behoeve van haarzelf en derden te gebruiken.

Toegang
De Stichting Fontys behoudt zich het recht voor om gebruikers zonder voorafgaande kennisgeving de toegang tot haar websites of een gedeelte daarvan te ontzeggen

© 2002 Fontys Hogescholen. Alle rechten voorbehouden. | Disclaimer | Colofon | Introductie | Reacties naar voorlichting@fontys.nl

begin