Ingezonden persbericht


23 september 2002

Beste redactie,

LEWIS werkt vanaf vandaag samen met FileNET Corporation (www.filenet.com) in de Benelux. FileNET biedt bedrijven "The Substance Behind eBusiness®" met haar Enterprise Content Management oplossingen die organisaties in staat stellen een hogere productiviteit, klanttevredenheid en winst te realiseren.

FileNET heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van content management- en business process oplossingen voor systemen in de financiële-, overheids-, verzekerings-, fabricage- en energiesector. Deze oplossingen zorgen ervoor dat klanten, zakelijke partners, leveranciers en medewerkers betrokken worden bij bedrijfsprocessen, relevante content kunnen uitwisselen en zakelijke uitdagingen kunnen aangaan. Daarnaast zorgen deze oplossingen er ook voor dat men grote informatiestromen en enterprise content via internet kan beheren om de werkzaamheden te stroomlijnen. Hierdoor kunnen bedrijven hun klanten beter ondersteunen en hun concurrentiepositie verbeteren.

FileNET brengt haar innovatieve producten in meer dan 90 landen op de markt via zowel haar eigen wereldwijde verkoopkanaal, professionele diensten en ondersteuningsorganisaties als via haar ValueNET® Partner netwerk van resellers, system integrators en applicatie-ontwikkelaars. Daarnaast heeft FileNET sterke strategische allianties opgebouwd met toonaangevende hardware- en software technologie vendors, zoals Microsoft, Arbortext, Crossworlds, Hewlett Packard, IBM, Macromedia, Onyx Software, Oracle, Plumtree, SAP, Siebel, Sun en Vignette.

Het hoofdkantoor van FileNET is gevestigd in Costa Mesa, Californië, met 64 kantoren wereldwijd. FileNET's wereldwijde klantenbestand bevat meer dan 3,600 klanten en 80 bedrijven uit de Fortune 100 gebruiken op dit moment hun oplossingen.

De managers en sprekers van FileNET hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van content management systemen in de financiële-, overheids-, verzekerings-, fabricage- en energiesector. Dit maakt hen tot ideale sprekers voor het geven van lezingen en commentaar.

Mocht u aanvullende informatie over FileNET wensen, of interesse hebben om met een van de medewerkers van gedachten te wisselen, dan kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Bokhoven
yvonnev@lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com