Ingezonden persbericht

Persbericht

23 september 2002

Demon Internet introduceert Demon DSL Small Business ~ Internet service provider breidt aanbod uit met ADSL zonder poespas voor de kleinzakelijke markt ~

Demon Internet biedt vanaf vandaag Demon DSL Small Business aan; een breed portfolio van verschillende ADSL basispakketten.

Deze uitbreiding van het ADSL-aanbod, biedt een aanvulling op de al bestaande Demon DSL Business varianten. Demon speelt hiermee in op de groeiende vraag naar goedkopere DSL-producten voor de kleinzakelijke markt.

Demon biedt de nieuwe pakketten uitsluitend niet overboekt aan (1:1), waardoor de gebruiker tevens tijdens piekuren te allen tijde verzekerd is van volledige capaciteit. Dit garandeert de stabiliteit en snelheid van de verbinding.

"We willen kleine bedrijven ook de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van de snelheid die ADSL biedt. Voor sommige kleinere bedrijven wegen de extra s die we bieden bij de Demon DSL Business-pakketten, zoals hosting en domeinnaamregistraties, nog niet op tegen de abonnementskosten," aldus Jurgen Hof, Sales Director van Demon Internet. "Deze bedrijven kunnen nu echter wel tegen lage kosten gebruik maken van de vele voordelen van Demon DSL. Daarnaast kan het abonnement ook op eenvoudige wijze worden aangepast om mee te groeien met het bedrijf."

Met het nieuwe aanbod kunnen bedrijven kiezen uit een 512/128, een 768/128, een 1024/256 en een 1536/256 variant. De maandelijkse kosten van deze pakketten variëren van 79 Euro tot 145 Euro.

(221 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Demon
Demon is een merknaam van Thus plc, één van Engelands grootste aanbieders van telefoon, data, Internet en interactieve diensten, voornamelijk opererend onder de Thus en Demon vlag.

Demon Internet bedient zowel particuliere als zakelijke klanten met een volledig aanbod van methodes voor internettoegang, zoals leased lines, ADSL, SDSL, Flat Fee Internet via ISDN en natuurlijk inbel-accounts. Overige diensten zijn onder andere webhosting, co-locatie, managed server hosting en Virtual Private Networks (VPN).

Demon Internet kreeg in Nederland in januari 2001 voor het derde jaar op rij van de lezers van Net Magazine een 'gouden zwaard' toebedeeld. Dit is de prijs voor de provider van het jaar. In juli 2001 kreeg Demon Internet voor de derde keer op rij de hoogste waardering van MKB beslissers die participeerden in een telefonisch onderzoek van Blauw Research naar de kwaliteit van Internet Providers.

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal, kunt u contact opnemen met: Yvonne van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau:
Tel: 040 235 46 00Fax: 040 235 46 01
E-mail: yvonnev@lewispr.comhttp://www.lewispr.com

Voor verkoopinformatie kunt u contact opnemen met Demon: Tel: 020 422 20 00Fax: 020 422 20 01
E-mail: sales@demon.nlhttp://www.demon.nl

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com