Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 23-09-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VRACHTAUTO GEKANTELD

Vanochtend is onder het viaduct van de N65 bij Vught een vrachtwagen gekanteld. Het verkeer moet tot in de avond worden omgeleid. De tankoplegger was iets te hoog voor het viaduct, waardoor de vrachtwagen op zijn kant schoof en de hele viaductdoorgang blokkeerde. De 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goirle is met schaaf- en snijwonden naar het ziekenhuis in Den Bosch gebracht. De tankwagen was leeg. De brandweer is terplaatse geweest voor de lekkende dieseltank, Rijkswaterstaat verzorgde de omleiding en herstelde het wegdek.

TWEE AANHOUDINGEN VECHTPARTIJ

In een cafe aan in Sint Michielsgestel is zondagavond gevochten door een 15-tal jongeren. De uitbater scheidde de vechtende partijen en liet ze buiten, een via de voorkant, een via de achterzijde. Twee mannen zijn op straat door de politie aangehouden omdat ze niet voldeden aan vorderingen van de politie. Het gaat om een 17-jarige Bosschenaar en een 19-jarige Gestelaar. Na verhoor zijn ze weer vrijgelaten.

AUTO WEG

Zondag is aan de Kloosterstraat in Vught een blauwe Mitsubishi Galant met het kenteken HT-ZT-07 weggenomen.

VERKEER

Vanochtend zijn op de Boschweg in Schijndel 26 automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden, de hoogst gemeten snelheid was 100 km/u, terwijl 80 mag. Op de Schijndelsedijk in Boxtel zijn vanochtend 22 automobilisten bekeurd voor te hard rijden.