Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 23-09-2002 Persbericht district Den Bosch

OPENLIJKE GEWELDPLEGING

Vanochtend heeft de politie in het kantoor van het woningbedrijf aan de Graafseweg in Den Bosch drie vrouwen aangehouden wegens vernielingen bij de balie. Er was discussie met een medewerkster over huurachterstand, waarop twee van de vrouwen (22 en 59 jaar oud) over de balie klommen. De medewerkster werd belaagd en moest zich uit de voeten maken. Er werd met een stoel gegooid, later bleek ook een toetsenbord vernield te zijn. Na verhoor is het drietal weer in vrijheid gesteld.

INBRAAK GARAGE

In een garagebox aan de Buitenpepersdreef te Den Bosch is zondagavond of vannacht ingebroken. Er is een rode Honda NSR motorfiets en een rode Puch bromscooter weggenomen. Ook is er electrisch gereedschap weg.

INBRAAK NIEUWBOUW

In een aantal nog in aanbouw zijnde huizen aan de Hondsdraf in Empel is afgelopen weekend ingebroken. Men forceerde in alle gevallen de voordeur. Er is sanitair en keukenonderdelen gestolen. Hiervoor gebruikte men een eveneens ontvreemde aanhanger.

VAN TAS BEROOFD

Zondagmiddag is een 39-jarige Bossche op de Helftheuvelweg in Den Bosch van haar tas beroofd. Twee jongens op een brommer kwamen langsgereden en gristen de tas van haar schouder.