TAM TAM

Tam Tam-partners winnaar van de Ernst & Young ondernemersprijs

Op vrijdag 19 september zijn de Tam Tam-partners verkozen tot 'Entrepreneur of the Year' in de categorie TCE (Technology, Communication & Entertainment).

'Entrepreneur of the Year' is een programma van Ernst & Young waarmee excellente ondernemers worden onderscheiden.
Bij de verkiezing werkt Ernst & Young nauw samen met Universiteit Nyenrode, het Ministerie van Economische Zaken en internetprovider Tiscali. De reden voor het instellen van deze prijs is om wereldwijd succesvol ondernemerschap te ondersteunen en om de betrokkenheid van Ernst & Young bij ondernemers en het ondernemerschap te onderstrepen.

Toewijding en energie
Zowel de nominatie als de selecties van de uiteindelijke winnaars werd door een deskundige jury verricht. In het jury-rapport staat ondermeer het volgende over de onderneming Tam Tam en haar twee oprichters:

'De twee broers zijn met niets begonnen. Ze zijn er in geslaagd om een gezonde groeiende onderneming neer te zetten. De combinatie van commerciële vaardigheden van de één met de financiële en technische kennis van de ander is één van de belangrijkste pijlers onder hun succes'. Verder wordt de nuchterheid waarmee Tam Tam zaken doet een succesfactor in de ICT-markt genoemd. Over de oprichters: 'Toewijding en energie zijn de kernwoorden die bij hen passen. Echte Entrepreneurs! Vandaar dat zij de winnaars zijn in de categorie TCE.'

Over Tam Tam
Tam Tam behoort tot de top van de Nederlandse full-service internetbedrijven. Tam Tam levert de volgende oplossingen: corporate information portals (intranet 2.0), business solutions (klant-specifieke applicaties en e-commerce) en marketingcommunicatie-sites. Bij het realiseren van de oplossingen worden de verschillende expertises en diensten ingezet: consultancy, projectmanagement, interaction design, back-office integratie, application development, en services (hosting, webmaster, site-analyse en webmarketing). Bij Tam Tam zijn 50 mensen in dienst. Tam Tam werkt onder meer voor: e.ON, Mojo Concerts, VNU, Novib, Rijkswaterstaat, Rosenbluth International, Wolters-Noordhoff, Hunter Douglas en Holland Casino.