Ingezonden persbericht



Losa Automatics stelt 50 kaarten beschikbaar
voor negende Bep van Klaveren Memorial

Uitnodiging voor presentatie Rotterdam Basketbal

ROTTERDAM - Dat Rotterdam Basketbal commercieel moeilijk tijden doormaakt, is inmiddels bekend. De oplossing voor het afhaken van hoofdsponsor Gunco en de beide cosponsors SITA en Idetrading is ondanks grote inzet van bestuursleden en sommige partners nog niet gevonden. Maar het wegvallen van drie grote sponsors en een kleiner budget mag volgens het bestuur geen invloed hebben op de inmiddels vertrouwde werkwijze om bedrijven door het organiseren van activiteiten met elkaar in contact te brengen. En daar waar mogelijk te stimuleren tot zaken doen.

Na de derde editie van het derde bedrijventoernooi dat aanstaande zaterdag 14 september in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen wordt gehouden, zal de verjongde selectie van coach Raymond Bottse op maandag 23 september worden gepresenteerd. Voor het tweede jaar achtereen is het Smart Center Rotterdam aan de Rhijnspoor in Capelle aan den IJssel de locatie. Vanaf 19.30 uur zullen de vertrouwde gezichten en de vanuit de succesvolle AA Drink Basketball Academy doorstroomde nieuwelingen tussen de nieuwe modellen worden voorgesteld. De competitie begint voor Rotterdam Basketbal op zaterdag 28 september met een uitwedstrijd tegen EBBC. Eerste optreden voor eigen publiek is een week later, op zaterdag 5 oktober, tegen regerend landskampioen Ricoh/Astronauts. Dit thuisduel begint overigens één uur later dan normaal: 20.30 uur.

Tweede activiteit voor de groep partners van Rotterdam Basketbal in het seizoen 2002-2003 is een bezoek aan de negende Bep van Klaveren Memorial. Losa automatics, het bedrijf dat ook dit jaar een boksclinic voor partners van Rotterdam Basketbal zal organiseren, heeft in de persoon van directeur Aad Veerman vijftig kaarten beschikbaar gesteld voor het evenement waarvoor 2800 mensen naar het Topsportcentrum Stad Rotterdam zullen komen. Tijdens de avond wordt de enige Nederlandse bokser die in 1928 ooit Olympisch goud veroverde, door mensen uit de boks-, sport en showwereld, zakenleven en media geëerd. De Memorial kan weliswaar gratis, maar alleen op uitnodiging, worden bijgewoond en staat inmiddels bekend als de enige nationale feestdag van Crooswijk.


Aanmeldingsformulier

Naam______________________________________________________________

Bedrijf _____________________________________________________________

Adres ______________________________________________________________

Postcode__________________ Plaats ___________________________________

Telefoon _______________________ Fax ________________________________

E-mail______________________________________________________________


Komt op maandag 23 september vanaf 19.30 uur met _____ personen naar de presentatie van de selectie van Rotterdam Basketbal in het Smart Center Rotterdam in Capelle aan den IJssel.

Komt op maandag 30 september met maximaal twee personen per bedrijf naar de negende Bep van Klaveren Memorial in het Topsportcentrum Stad Rotterdam Verzekeringen. Kaarten worden na aanmelding per post toegestuurd.

Formulier faxen naar het kantoor van Rotterdam Basketbal: 010-29.19.251
---


Noot : Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met Ardie den Hoed: 06-53.45.05.23.