Ingezonden persbericht

WWW.SUBSIDIES.NL biedt gratis actuele subsidie-informatie

HENGELO, 20020923 -- De site www.subsidies.nl is opgezet om financiële professionals binnen bedrijven, overheden en de zakelijke dienstverlening dagelijks op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rond subsidies. Nu komt www.subsidies.nl met een nieuwe dienst: de Business Edition.

De nieuwe Business Edition van Subsidies.nl informeert de gebruikers over alle (meer dan 1300) subsidieregelingen waar men in Nederland gebruik van kan maken. Met de bijbehorende dagelijkse e-nieuwsbrief is het op de hoogte blijven van de laatste subsidieontwikkelingen wel zeer eenvoudig. Een jaarabonnement kost normaal ¤ 149 (excl. btw). Als introductie is het tot april 2003 mogelijk gratis gebruik te maken van de Business Edition.

Erwin Seinen, manager van Subsidies.nl, benadrukt het belang van Subsidies.nl en de Business Edition. "De subsidiemarkt is continu in beweging. Nieuwe regelingen komen, bestaande verdwijnen, voorwaarden van regelingen wijzigen, indieningstermijnen veranderen, enz. Gemiddeld voeren wij 25 wijzigingen per dag door in onze database. Vooral met het nieuwe kabinet gaat er veel veranderen in subsidieland. Het is voor organisaties vrijwel onmogelijk om op subsidiegebied zelf up to date te zijn, laat staan te blijven. Dit leidt er niet zelden toe dat organisaties subsidiekansen onbenut laten. Jaarlijks blijven vele miljoenen subsidie-euro's onbenut. Met name in een stagnerende economie is het laten liggen van subsidiegeld bijzonder jammer.

Het uitbesteden van subsidiezaken aan derden garandeert niet altijd dat alle subsidiekansen benut worden. Niemand is beter op de hoogte van alle ontwikkelingen dan de eigen medewerkers binnen de organisatie. De eigen medewerkers kunnen nu zelf met de Business Edition van Subsidies.nl snel en eenvoudig een eerste scan uitvoeren om alle mogelijke subsidiekansen optimaal te benutten."