Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-09-2002 Extra mediaberichten 23 september (23.30 uur)

WEERT Bewoonster verzorgingstehuis overleden na brand

WEERT Een 81-jarige bewoonster van een verzorgingstehuis aan de Emmasingel is maandagavond om het leven gekomen nadat haar kleding vlam had gevat.

Rond 21.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een persoon in het tehuis in brand zou staan. De bewoonster bevond zich rond dat tijdstip in de recreatiezaal van het tehuis. Vermoedelijk is de brand ontstaan doordat er vonkjes van de sigaret, die de bewoonster rookte, op haar kleding terecht kwam. De vrouw droeg licht ontvlambare kleding die direct in brand raakte. Ondanks kordaat optreden van het verplegend personeel overleed de vrouw aan haar verwondingen. De overige bewoners van het tehuis zijn door het personeel opgevangen. Evacuaties waren niet nodig.

WELL Dodelijk verkeersongeval

WELL Bij een verkeersongeval op de Rijksweg in Well is maandagavond een vrouw om het leven gekomen. Rond kwart voor tien stak de vrouw de Rijksweg over. Zij werd op dat moment geschept door een personenauto. De vrouw overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De personalia van het slachtoffer alsook van de betrokken automobilist zijn op dit moment nog niet beschikbaar. Zodra dit wel het geval is volgt een aanvullend bericht op internet.