Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

18-09-2002
Bestemmingsplannen
Ontwerp-bestemmingsplan 'De Ploen-Zuid'

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken hierbij bekend, dat met ingang van maandag 23 september 2002 op het gemeentehuis, afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, voor eenieder gedurende vier weken ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan 'De Ploen-Zuid'.

Het bestemmingsplan 'De Ploen-Zuid' beoogt de bouw van maximaal 300 woningen mogelijk te maken. Op deze wijze wordt tegemoet gekomen aan de woningbehoefte voor de kern Duiven op de middellange- en lange termijn. Tevens wordt, zij het beperkt, een woon-werk ontwikkeling mogelijk gemaakt. De betreffende gronden zijn globaal aangegeven gelegen ten zuiden van de Hogeweg, ten oosten van de Westsingel, ten noorden van de Rijksweg en ten westen van De Steeg te Duiven.

Het ontwerp-bestemmingsplan vormt de planologisch-juridische grondslag voor de genoemde ontwikkelingen.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging (23 september 2002 tot en met 20 oktober 2002) is eenieder bevoegd schriftelijk zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar te maken bij de raad van de gemeente Duiven. Indien u van deze gelegenheid gebruik wenst te maken, dient u uw zienswijze te richten aan de Gemeenteraad van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven.

De afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken is gevestigd in het gemeentehuis, Kastanjelaan 3 te Duiven en bereikbaar iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur. Voor inzage van de stukken buiten de openingstijden kan telefonisch een afspraak worden gemaakt (0316-279384).