COMMUNICATIE ADVIESBUREAU PACE

Rectificatie: 'VVD is te links en voert geen liberaal beleid'

Op maandag 23 september 2002 om 20.15 uur spreken Joshua Livestro en Edwin van de Haar hierover in Politiek Cafe Den Haag.

Aan de bar houden Joshua Livestro en Edwin van de Haar (opstellers van het manifest Helder Liberaal, Duidelijk Rechts: Voorstellen voor een inhoudelijke heroriëntatie van de VVD) een korte inleiding. Daarna is er gelegenheid tot discussie. De opzet is informeel. De bar blijft gewoon open. Live muziek vanaf 19.30, Mischas Jazz Trio. Cafe Van Buuren, Noordeinde 90

Politiek Cafe is ook op internet te bezoeken: www.politiekcafe.com Hier vindt u informatie over de komende sprekers en hun achtergronden, maar ook een terugblik op vorige avonden, met speeches, fotos, publicaties uit de media, etc.. Ook kunnen bezoekers van de site zich aanmelden voor de mailinglist, zodat zij wekelijks van het actuele programma van Politiek Cafe op de hoogte gehouden kunnen worden.

Politiek Cafe is een middel om mensen te interesseren in politiek. Elke maandagavond wordt er op levendige en informele wijze over verschillende politieke onderwerpen van gedachten gewisseld. Voor politici, maatschappelijke organisaties en bedrijven is het cafe een podium waar zij aan een selecte groep hun boodschap kunnen verkondigen.

19 sep 02 15:10