Koninklijke Ahrend NV

L.A.C. Buchwaldt (40) benoemd tot CFO Ahrend

L.A.C. Buchwaldt MBA (40) is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van Koninklijke Ahrend NV per 1 oktober 2002. Hij zal deel uitmaken van de directie, die verder bestaat uit de heren Th.J. van der Raadt, voorzitter en J.A. de Bruin. De heer Buchwaldt heeft aanzienlijke ervaring in vergelijkbare functies, zowel in Nederland als daarbuiten, met name in de Verenigde Staten en Zweden. Tussen 1984 en 1998 werkte hij voor NCR Corporation en van 1998 tot 2000 voor Bell & Howell Publishing Services (VS). Sinds 2000 is de heer Buchwaldt lid van de directie van Icon Medialab International (Zweden).

Ahrend. Always ready for things to come

Ahrend is een internationale handelsonderneming op het gebied van kantoorinrichting en kantoorartikelen. Ahrend verkoopt direct aan de zakelijke eindgebruiker. De verkooporganisatie wordt ondersteund door twee meubelfabrieken in Nederland en een in Duitsland. Ahrend heeft circa veertig eigen verkoopvestigingen voor kantoorinrichting in de kernlanden Nederland, Duitsland, België en Groot-Brittannië.

Ahrend is tevens leverancier van kantoorartikelen en computer supplies. De distributie vindt plaats vanuit magazijnen in Nederland, Duitsland en België. In Nederland verzorgt de onderneming tevens reprografie voor de professionele markt. Het totale aantal medewerkers bedraagt circa 2.500.

23 september 2002
S. de Haan
020 5305208
sdhaan@ahrend.com