Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe internationale hotelgroep
HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE

Hilversum, 23 september 2002... Hampshire Hospitality & Leisure is een nieuwe hotelgroep van Nederlandse origine. Op 3 september jl. kwamen de hoteleigenaren en ­directeuren van de eerste negen deelnemende hotels bijeen op Landgoed Groot Warnsborn ­ A Hampshire Classic Hotel in Arnhem om het officiële startsein te geven voor Hampshire Hospitality & Leisure.

Hampshire Hotels & Inns
De groep voert drie merknamen te weten: 'A Hampshire Classic Hotel' voor vier- en vijfsterrenhotels en 'Hampshire Hotel' en 'Hampshire Inn' respectievelijk voor vier- en driesterren hotels. Hampshire Hotels is het viersterrenproduct van de groep. Het eerste hotel met deze classificatie is Hampshire Hotel ­ Waterland in Purmerend. Hampshire Inn is de driesterrenformule van de groep, waartoe Hampshire Inn ­ St. Nicolaasga in het Friese Legemeer en Hampshire Inn ­ Brussels in de Belgische hoofdstad behoren. "Doelstelling is om binnen twee jaar minimaal 25 aangesloten hotels binnen de groep te hebben en een stevige marktpositie te bereiken in de Benelux", aldus Etienne J.A. Verkerk, Algemeen Directeur van Hampshire Hospitality & Leisure.

A Hampshire Classic Hotel
Met als motto 'small enough to care' hebben de volgende hotels inmiddels 'A Hampshire Classic Hotel' aan hun naam toegevoegd: Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum en Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte.

Alle bij 'A Hampshire Classic Hotel' aangesloten hotels kenmerken zich door een eigen sfeer en identiteit, vaak gecombineerd met een restaurant met een sterk gastronomisch karakter. Zo beschikken bijna alle Hampshire Classic Hotels over een sfeervol à la carte restaurant met een verfijnde menukaart.

Speciale arrangementen
Om tegemoet te komen aan de eisen van zowel zakenreizigers als toeristen, hebben de hotels de stijlvolle en luxueuze accommodaties gekoppeld aan geavanceerde voorzieningen, uitstekende dienstverlening en de keuze uit verschillende vergader- en relaxarrangementen.

Zo biedt Hotel & Restaurant Groot Warnsborn ­ A Hampshire Classic Hotel een Natuurarrangement aan, waarbij fietsenhuur is inbegrepen en een Gastronomisch arrangement, waar Bourgondisch genieten van culinaire hoogstandjes voorop staat.

Hampshire Hotel - Waterland in Purmerend biedt een Kunst & Kitch arrangement aan, waarbij de entree voor twee musea in Amsterdam bij de prijs is inbegrepen. Ook biedt het hotel golfarrangementen aan, in nauwe samenwerking met de golfbanen van BurgGolf in Purmerend. Het arrangement bestaat uit o.a. uit een Green-fee voor 18-holes en twee overnachtingen in een comfortabele hotelkamer.

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure: 035 - 672 00 77
Hampshire Reservations: 0900 23 24 25 6
of bezoek www.hampshire-hotels.com

Hampshire Hospitality & Leisure is een internationale hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen; het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire Classic Hotels zijn het Malie Hotel in Utrecht, De Arendshoeve in Bergambacht, Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem, Beaumont Hotel Résidence in Maastricht, Hotel de Wiemsel in Ootmarsum en Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte. Verder behoren Hampshire Inn ­ St. Nicolaasga in Friesland, Hampshire Inn ­ Brussels en Hampshire Hotel ­ Waterland in Purmerend tot de groep.

Informatie over de verschillende hotels is te vinden op de Hampshire Hospitality & Leisure website www.hampshire-hotels.com of via de sales & marketing afdeling telefoonnummer 035 ­ 672 00 77 of sales@hampshire-hotels.com



Ingezonden persbericht