Provincie Drenthe

Wegwerkzaamheden
Weg Assen-Bovensmilde twee nachten gesloten

Assen, 20 september 2002
Persberichtnummer 02-094



Afhankelijk van de weersomstandigheden voert de provincie Drenthe tussen 16 en 27 september onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N371. Tijdens deze werkzaamheden zal het gedeelte van de weg tussen de kilometerpalen 4.8 en 6.0 twee nachten voor het doorgaande verkeer worden afgesloten. In de nachten van 23 tot en met 25 september wordt eveneens gewerkt aan de weg. Het overige onderhoud aan de weg vindt overdag plaats. Het fietsverkeer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

De werkzaamheden aan de N371 hebben betrekking op het verwijderen asfalt door middel van frezen, het aanbrengen een nieuwe asfaltlaag en vervolgens het belijnen van het nieuwe wegoppervlak. Gedurende de nachtelijke werkzaamheden zal het verkeer door middel van borden worden omgeleid via Witten. De route Assen - Norg zal niet worden afgesloten.

Voor het onderhoud overdag hoeft de weg niet te worden afgesloten. Het verkeer zal dan met verkeerslichten worden geregeld. Percelen aan het betreffende deel van de N371 zullen wellicht op sommige momenten moeilijk bereikbaar zijn.



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl