Travel Unie International Nederland N.V.

KRAS SterVakanties wint belangrijke exportprijs in Thailand

Ammerzoden, 25 september 2002 - KRAS SterVakanties heeft in Thailand een belangrijke toerismeprijs gewonnen, genaamd 'Friends of Thailand' . Door de Thaise instanties ATTA (Association of Thai Travel Agents) en TAT (Tourism Authority of Thailand) wordt deze prijs een keer in de twee jaar uitgegeven. De prijs wordt op 26 september tijdens een grote happening in het Queen Sirikit Convention Centre in Bangkok overhandigd aan Hans Bommer, commercieel directeur van KRAS SterVakanties. Tijdens deze happening zal er een groot aantal hoogwaardigheidsbekleders aanwezig zijn, waaronder de minister van Toerisme.

De Award
De 'Friends of Thailand' award wordt beschikbaar gesteld door het Ministerie van Toerisme. Voor elk land worden awards uitgereikt. KRAS SterVakanties is de enige en trotse prijswinnaar voor Nederland. De winnaars dienen te voldoen aan de volgende 4 criteria:
1) de organisatie heeft een lange relatie met Thailand
2) de organisatie promoot Thailand met regelmaat
3) de kwaliteit van de organisatie

4) de organisatie staat positief bekend bij TAT (Tourism Authority Thailand) en ATTA (Association of Thai Travel Agents)

KRAS SterVakanties in Thailand
Al sinds jaar en dag voert KRAS SterVakanties reizen uit naar Thailand en met succes! Heden ten dage is KRAS SterVakanties marktleider voor deze bestemming en vervoert het jaarlijks zo'n 7.500 passagiers naar het land van de eeuwige glimlach. Sinds 1995 worden deze reizen uitgevoerd door Special Journey. Het bedrijf, in 1994 opgericht door de Nederlander Peter de Ruiter, maakt een snelle groei door en voert een voor Thaise begrippen volledig nieuw systeem in op het gebied van opleiding, controle en kwaliteit. Steeds meer organisaties maken gebruik van de diensten van Special Journey en met organisaties als KRAS SterVakanties, Unitravel en Arke Reizen is Special Journey de leider op de Nederlandse markt voor reizen naar Thailand. Over heel Thailand zijn er inmiddels Special Journey vestigingen met Nederlandssprekend personeel. Op dit moment telt de organisatie in totaal 55 man kantoorpersoneel en zijn er 90 gidsen en 20 tourleaders werkzaam.