BouwNed organiseert:
Het BouwNed Toekomst congres 2002

Woensdag 25 september 2002, Schouwburg en Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn

Het congres
De bouw is nog steeds volop in beweging. In deze "evolutie" van de branche spelen de toepassingsmogelijkheden van de informatie- en communicatie technologie nog steeds een grote rol.
Als de grootste branchevereniging in de bouw, ontstaan door het samengaan van NVOB en VGBouw, organiseert BouwNed op woensdag 25 september 2002 een congres met expositie, waarin de (ICT) ontwikkelingen in de bouwwereld centraal staan. Via de BouwNed-projecten Digibouw en de Digitale Aannemer is BouwNed volop bezig op ICT gebied binnen de Bouw. Tijdens dit congres worden de op dit moment gestarte activiteiten binnen deze projecten belicht en de thans te onderscheiden resultaten komen aan de orde. Uiteraard staan voornamelijk de nieuwe ICT toepassingen gericht op de toekomst centraal.

In drie dagdelen wordt de Nederlandse aannemerij ontvangen. In het ochtendprogramma staat de grote aannemer centraal, waarbij veel ervaringen vanuit DigiBouw de revu zullen passeren. In de middag worden de middelgrote aannemersbedrijven ontvangen, waarbij ter afsluiting BouwNed de award voor de beste Digitale Aannemer zal toekennen en uitreiken. 's Avonds worden de leden van BouwNed uitgenodigd, die zich bezighouden met Burgerwerk en Kleine Aannemingen (BUKLA) met partners en staan de ervaringen en visies van de kleine aannemers centraal.

Kortom, in drie doelgroepgerichte dagdelen belichten deskundigen uit de bouwwereld en de ICT de noodzaak, status en toekomst van innovatieve ICT-toepassingen binnen deze branche, dit alles toegespitst op de dagelijkse praktijk van zowel grote, middelgrote en kleine bouwbedrijven. Tevens geeft het congres een inzicht in het zich sterk ontwikkelende aanbod van actuele ICT-oplossingen en aanverwante diensten voor de bouw. Dit vindt plaats op een uitgebreide expositie tijdens het congres waar alle participerende exposanten en sponsoren zich tijdens de ruime pauzes kunnen profileren.


Organisatie en marketing
Het BouwNed Toekomst congres 2002 wordt georganiseerd en ondersteund door de volgende partijen:

- BouwNed

- EC Platform Bouw

- CKC: secretariaat en fysieke organisatie
Datum en plaats
Woensdag 25 september 2002, Schouwburg en Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn.

De doelgroep bestaat uit alle 4500 bij BouwNed aangesloten bouwbedrijven, alsmede de ongeveer 500 relaties van BouwNed uit de bouwwereld.
Dit congres is gratis toegankelijk voor alle leden.