Vertis


Vertis Award 2002: de ontknoping nadert!

De strijd om de studiebeurs is in volle gang. Er zijn naar aanleiding van de prijsvraag veel reacties binnengekomen bij Vertis. Een paar daarvan hebben geleid tot zeer creatieve inzendingen, zowel van individuen als groepjes. De sluitingsdatum voor het opsturen van inzendingen is inmiddels verstreken en de jury buigt zich nu over enkele originele spellen met het thema waterbeheer.

Beoordeling
De beoordeling is dus in volle gang. De inzendingen van de Vertis Award 2002 worden beoordeeld door een deskundige jury, bestaande uit:
* Albert van der Beesen (senior beleidsmedewerker Water bij het Directoraat Generaal Water van het ministerie van Verkeer en Waterstaat).

* Hans van Dijk (hoogleraar Civiele Techniek en Geowetenschappen TU Delft)

* Marga Kool (dijkgraaf waterschap Reest en Wieden en lid van de Raad van Bestuur van de Unie van Waterschappen)
* Jacques Leenen (directeur van de Stichting Toegepast Onderzoek Waterbeheer)

* Mark Geerts (manager van de Watergroep binnen Vertis).
De jury beoordeelt iedere inzending aan de hand van een beoordelingsformulier. Wanneer alle beoordelingsformulieren retour zijn bij Vertis wordt duidelijk wie de winnaar is van de Vertis Award 2002. Die naam maken we natuurlijk pas bekend bij de prijsuitreiking.

Prijsuitreiking
Op woensdag 25 september vindt de prijsuitreiking plaats. De voorzitter van de jury, de heer Van der Beesen, zal dan aan de winnaar een cheque overhandigen ter waarde van 2.500,-. De winnaar wordt ook op onze site bekend gemaakt met een beschrijving van het winnende spel.

Voor meer informatie over de Vertis Award 2002 kunt u contact opnemen met:

Peggy Limburg
Telefoon: (0598) 66 61 39
E-mail: LimburgP@vertis.nl