Gemeente Son en Breugel


Informatieavond buitengebied
16-09-2002
Op woensdag 25 september aanstaande, van 19.30 tot 22.00 uur, zijn alle
geïnteresseerde inwoners van Best, Boxtel, Son en Breugel en Sint-Oedenrode uitgenodigd voor een informatieavond. Op deze informatie-avond wordt het conceptstreefbeeld voor de Meierij toegelicht. Het betreft de gemeenten Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Dongen, Boxtel, Best, Tilburg, Loon op Zand, Dongen, Heusden, Haaren, Oisterwijk, Vught en uiteraard onze gemeente. De avond wordt gehouden in gemeenschapshuis De Beckart aan de Oude Lieshoutseweg 7 in Sint-Oedenrode. Iedereen is van harte welkom.

In het conceptstreefbeeld wordt de groene ruimte vormgegeven. Wat gaat in de toekomst gebeuren met landbouw, natuur, waterbeheer, recreatie, wonen, werken enz? Waar staan de grootste veranderingen gepland? Wat houdt dat in voor de mensen die er wonen en werken?

Wat vindt ú daarvan?

Wij willen graag úw mening horen alvorens over te gaan tot het nemen van definitieve beslissingen. Iedere inwoner kan zich op 25 september a.s. uitspreken over de toekomst van de groene ruimte in de Meierij en de inrichting van het buitengebied in de gemeenten Son en Breugel, Best, Boxtel en Sint Oedenrode.

Uw aandeel is van belang voor het opstellen van de definitieve versie van het streefbeeld. Zo helpt u mee de toekomst van de groene ruimte in Son en Breugel en in de Meierij vorm te geven!

Even aanmelden s.v.p.

Opgeven kan bij mevrouw Zilla van Roozendaal van de gemeente Sint Oedenrode, via e-mail: stage6@sint-oedenrode.nl, schriftelijk naar postbus 44, 5490 AA Sint Oedenrode, via de fax 0413-478060 of telefonisch 0413-481389.