HUIJSKENS EN ISTHA

Uitnodiging persconferentie Masterplan Noordwijk aan zee

UITNODIGING

voor de speciale PERSCONFERENTIE
voorafgaand aan de publiekspresentatie van het
MASTERPLAN NOORDWIJK AAN ZEE

Noordwijk, 20 september 2002

Geachte redactie,

Op aanstaande woensdag 25 september nodigen wij u van harte uit om in Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, te Noordwijk de persconferentie bij te wonen over het Masterplan voor Noordwijk aan Zee van de architect/urbanist Léon Krier en Arcas Groep, stadsplanners/architecten. Aanvang 17.00 uur.

Op de persconferentie zal de internationaal gerenomeerde architect Léon Krier een toelichting geven op het masterplan, dat tot stand is gekomen in samenwerking met het stedenbouwkundig bureau Arcas (gevestigd in Knokke, België). Van dit bureau is Bart Chielens aanwezig.

Namens de gemeente Noordwijk is de heer Pieter L. Barnhoorn, wethouder Economische Zaken en Badplaatsontwikkeling aanwezig.

Voor de pers is er een persmap én een speciaal boek over het plan beschikbaar. Er is alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Twee publiekspresentaties van het masterplan

Aansluitend wordt het masterplan in een openbare bijeenkomst onder de titel 'Licht op de badplaats Noordwijk' gepresenteerd in Grand Hotel Huis ter Duin. Op dinsdag 1 oktober wordt dezelfde bijeenkomst herhaald in Hotels van Oranje.

Beide bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur (ontvangst vanaf 18.45 uur) en staan onder leiding van Ivo Niehe. Doel is zoveel mogelijk Noordwijkers en andere belangstellenden kennis te laten nemen van de plannen om zo de maatschappelijke discussie erover te starten.

Antwoord per fax, telefoon of internet

Als u op de persconferentie aanwezig wilt zijn, laat dit dan aan ons weten via bijgevoegde antwoordfax. Uiteraard kunt u ook even bellen met 020 - 6 855 955. Charles Huijskens verzorgt de perscontacten en zal de persconferentie leiden.

Als u ook op een van de publieksbijeenkomsten aanwezig wilt zijn, kunt u dit aangeven op de antwoordfax.

Gedaanteverandering

De visie van Krier zoals verbeeld in het Masterplan voorziet in een ingrijpende gedaanteverandering van Noordwijk aan Zee. Het doel hiervan is de badplaats, die naar bezoekeraantallen gemeten de derde van het land is, zowel feitelijk als qua belevingwaarde een enorme kwalitatieve impuls te geven.

De grandeur van de plannen geeft overtuigend nieuwe inhoud aan de chique, enigszins exclusieve en op traditie gestoelde reputatie van Noordwijk.

B & W enthousiast

Het masterplan is een particulier initiatief. Het gemeentebestuur heeft nog geen oordeel uitgesproken over uitwerkingen van het plan en de consequenties ervan. Maar tegelijkertijd zijn burgemeester en wethouders enthousiast over de geest van het ontwikkelingsplan dat nu wordt gepresenteerd.

We hopen dat u aanwezig zult zijn op de persconferentie en/of op een van de publieksbijeenkomsten. Het masterplan is uw komst méér dan waard!

Hartelijke groet,

Charles Huijskens

Bijage: antwoordfax

ANTWOORDFAX

UITNODIGING

voor de speciale PERSCONFERENTIE
voorafgaand aan de publiekspresentatie van het
MASTERPLAN NOORDWIJK AAN ZEE

Medium:

Naam:

Adres:

Faxnummer:


- Zal wel / niet - aanwezig zijn bij de persconferentie op woensdag 25 september aanstaande om 17.00 uur, adres: Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5 te Noordwijk.


- Zal wel / niet - aanwezig zijn bij de publiekspresentaite op woensdag 25 september aanstaande om 18.45 uur, adres: Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5 te Noordwijk.


- Doorstrepen wat niet van toepassing is

Dit formulier s.v.p. retour faxen naar:
Fax: 020 - 6 855 422

U kunt ook bellen:
Telefoon: 020 - 6 855 955

Of per e-mail:
info@huijskens-istha.nl

20 sep 02 09:20