12Move op liefdespad

Vanaf donderdag 26 september kunnen gebruikers van 12Move op een eenvoudige manier nu ook de weg vinden naar een nieuwe relatie

AMSTERDAM, 20020925 -- De portal lanceert 12Move Dating en doet dit in samenwerking met OneHello.nl, een populaire datingsite die claimt met ruim 270.000 ingeschrevenen de grootste koppelaar van Nederland te zijn. De nieuwe service biedt zoekenden voor 5 euro per maand alle kansen om op een veilige manier contacten te leggen via chat of e-mail, voordat men besluit privacygevoelige informatie prijs te geven. Het voordeel van het op deze manier zoeken naar een nieuwe liefde op het Internet is de uitgebreide keuze die met een paar simpele muisklikken uit de enorme hoeveelheid ingeschrevenen kan worden gemaakt.

Daarbij komen er dagelijks nog eens rond de 400 aanmelders bij. Dit grote aanbod komt tot stand, omdat de populaire dating service via OneHello.nl wordt gedeeld met bezoekers van Tiscali, de Telegraaf, Startpagina en Wannadoo maar ook binnenkort KPN i-mode, Chello Broadband en UPC Digital Television. Bovendien kan men via 12Move Dating het speciale online OneHello magazine lezen met allerlei bruikbare tips op het gebied van uitgaan, astrologie en persoonlijke ontwikkeling.