Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 25/9/2002
Auteur: Rob Luijten

Hardleerse verdachte opnieuw aangehouden

TILBURG Een 57 jarige Tilburger die eerder was aangehouden voor vernieling van ruiten bij een gerechtsdeurwaarder aan de Professor Dondersstraat, kon dinsdag om 17.00 uur opnieuw met de politie mee. De agenten hadden een melding ontvangen dat een man zich bij de gerechtsdeurwaarder agressief gedroeg. Eenmaal ter plaatse bleek het hier om dezelfde man te gaan die de avond ervoor ook al 6 ruiten in had gegooid. Toen de verdachte in het bijzijn van de politie bleef dreigen nogmaals de ruiten van het gebouw stuk te gooien werd hij aangehouden voor bedreiging. De verdachte heeft een geschil met de deurwaarder over een, volgens hem, onterechte navordering.

Geen naam opgeven, aangehouden

TILBURG Omdat hij weigerde bij het uitschrijven van een bekeuring zijn naam op te geven werd een 22 jarige Tilburger dinsdagavond om 22.15 uur aangehouden. De man had zijn auto op de Leonard van Vechelstraat buiten de vakken geparkeerd en kreeg daarvoor een proces-verbaal. De man werd hiervan erg boos en weigerde zijn naam op te geven. Hierop werd hij aangehouden en ter vaststelling van zijn identiteit overgebracht naar het politiebureau. Daar gaf de man uiteindelijk toch zijn personalia op.

Waalwijkse overlijdt na aanrijding

TILBURG Het slachtoffer van een dodelijke aanrijding op de IJpelaarweg in Tilburg blijkt een 54 jarige inwoonster van Waalwijk te zijn. De vrouw reed gisteren rond de klok van 18.20 uur op haar fiets over de IJpelaarweg, toen zij van achteren werd aangereden door een 23 jarige automobilist uit Tilburg. De vrouw was vermoedelijk op slag dood. Na het ongeval werd er door de politie een technisch verkeersonderzoek ingesteld. De resultaten daarvan zijn nog niet bekend.