Persberichten politie Rivierenland

---

Woensdag, 25 september 2002

---


Ongeval met letsel Angeren
Op de avond van dinsdag 24 september vond, omstreeks 18.30 uur, op de hoek van de Emmastraat en de Julianastraat te Angeren een aanrijding plaats tussen een snorfiets en een auto. Twee zusjes uit Haalderen, respectievelijk 16- en 14 jaar reden samen op de snorfiets over de Emmastraat. Een Automobiliste, waarvan de verdere gegevens nog niet bekend zijn, reed vervolgens linksaf de Julianastraat in. Daarbij zag zij, vermoedelijk door de laagstaande zon de meisjes op de bromfiets niet. Het gevolg was een aanrijding waarbij beide meisjes gewond raakten. Zij zijn na behandeling in het Radboudziekenhuis te Nijmegen weer thuis.

Snelheidscontrole in Valburg
Op dinsdag 24 september is er van 15.00 uur tot 21.00 uur door het Verkeershandhavingsteam op de Tielsestraat te Valburg een snelheidscontrole gehouden. In totaal zijn 1050 voertuigen gecontroleerd. 25 reden er te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 114 km/uur

Zetten. Flinke klap bij voetbal wedstrijd
Een 17-jarige inwoner van Oosterhout heeft aangifte gedaan van mishandeling. Afgelopen zaterdag kreeg hij op een voetbalveld in Zetten een flinke klap tegen zijn hoofd. De gevolgen waren niet gering. Een operatie aan zijn kaak bleek noodzakelijk. De politie stelt een onderzoek in.

Airbags favoriet bij inbraken in Duiven
In de nacht van maandag 23- op dinsdag 24 september zijn Duiven een groot aantal inbraken in auto's gepleegd, waarbij airbags werden buit gemaakt.De inbraken vonden o.a plaats in de omgeving van de Colenbranderstraat, Poggenbeeklaan, Van Eyckstraat en de Van Heemstraat. Ook zijn enkele autoradio's ontvreemd. De politie zoekt getuigen. Zij kunnen bellen met het nummer: 0800-8844.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Politie Rivierenland
Persberichten Politie Over-BetuwePostbus 21, 6900 AA Zevenaar Internet: communicatie@politierivierenland.nl