Digitale Gemeente Houten

Lezing mondiale milieuvraagstukken in gemeentehuis.

donderdag 5 september 2002 - Bron: Milieu Werkgroep Houten

De Milieu Werkgroep Houten (MWH) en de Interkerkelijke Milieubeweging Houten (IMH) organiseren in het najaar een lezingencyclus over mondiale milieuvraagstukken.
De lezingen worden georganiseerd op 25 september, 23 oktober en 11 december.

Woensdag 25 september bijten we de spits af met een avond over grootschalige houtkap en de bedreiging van de oerbossen.

De avond wordt gehouden in het gemeentehuis (de trouwzaal) en begint om 20.00 uur.
We hebben Han de Rijk van Greenpeace uitgenodigd om het onderwerp toe te lichten. Naast een lezing kunnen we samen aan de praat over wat we zelf op kleinschalig niveau kunnen doen om een positieve bijdrage te leveren aan de oplossing van dit milieuprobleem. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van goed hout of fout hout. Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp is van harte welkom. De toegang is gratis. Tijdens de twee andere twee avonden komen gentechnologie en de productie van duurzame en schone kleding aan de orde. Voor de invulling van de avonden zijn we nog in overleg met de Alternatieve Konsumentenbond (AKB). Houd voor de precieze agendering van het onderwerp de pers, onze posters en onze website in de gaten!

Mocht u vragen, tips of ideeën hebben dan kunt u die doorgeven aan
- Jacqueline Theunissen 6360353 of

- Ody Hermens 6373422

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).