Ingezonden persbericht


Opening Apple Store-in-Store Arsenaal

Ton van Garderen, directeur van Apple Nederland en ontwerper Jan des Bouvrie nodigen u, namens Apple Expert HTR, van harte uit aanwezig te zijn bij een unieke aangelegenheid: de offici*le opening van de eerste Nederlandse design store-in-store met Apple producten. De opening vindt plaats in Het Arsenaal te Naarden-Vesting op woensdag 25 september 2002 om 15:00 uur.

Het is de eerste keer dat een computermerk verkocht wordt binnen een exclusief interieurconcept zoals Het Arsenaal. In de nieuwe winkels van Apple Expert HTR in de Arsenalen in Grave, Schiedam en Naarden, kan de consument zien waarom Apple zich zo thuis voelt in een home designomgeving. De opening zal in het teken staan van de versmelting van twee creatieve werelden ­ een combinatie die kenmerkend is voor Apple en die nu is doorvertaald naar deze nieuwe retailvorm.

Jan des Bouvrie zal tijdens deze besloten bijeenkomst spreken over design, wonen en de unieke rol die Apple daarin speelt. Ton van Garderen zal beknopt ingaan op de synergie die in elk Apple product versmolten is: ongekende gebruiksvriendelijkheid en een oogstrelend, vooruitstrevend ontwerp.

Apple en design gaan van oudsher hand in hand. Alle producten zijn fraai en vooruitstrevend vormgegeven. Het design is zelfs een zeer belangrijk kenmerk van Apple, dat deel uitmaakt van de digital hub strategie: computers zullen in de nabije toekomst multifunctioneler zijn en evolueren naar een digitale centrale ­ een spin in het web waarin communicatie, sound & vision verweven zijn.

Een Apple hoeft niet verstopt te worden in de werkkamer, maar is juist een fraai detail in huis. Het Arsenaal en Apple sluiten daarom naadloos op elkaar aan.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in Naarden-Vesting om deze innovatieve retailcombinatie met ons te openen. U kunt zich aanmelden door gebruik te maken van bijgaand antwoordformulier, dat wij graag per fax of e-mail retour ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Jan des Bouvrie
Ton van Garderen


---
Antwoordformulier

Opening Apple Store-in-Store Arsenaal


Ja, ik zal aanwezig zijn bij de opening van de eerste Apple store-in-store in Het Arsenaal te Naarden-Vesting
Ik kom alleen
samen met (een) collega(s)
samen met een fotograaf/cameraman


Helaas ben ik verhinderd, maar stuurt u mij alle informatie.

Naam :



Medium : ________________________________________________________

Adres :

---


---
Telefoon :

---
E-mail : ________________________________________________________

s.v.p. retourneren voor naar Apple
t.a.v. Frank Haagsman
e-mail: info@prcompany.nl
Telefoon: 020 ­ 571 5690

Fax: 020 ­ 571 5691


---
Routebeschrijving naar Het Arsenaal Naarden-Vesting


- A1 richting Amersfoort / Amsterdam


- Afslag industrieterrein 'Gooimeer'


- Borden 'Naarden-Vesting' volgen ( Amsterdamsestraatweg )

- Na de ophaalbrug eerste straat links


- Kooltjesbuurt 1