Gemeente Wassenaar

Veelgestelde vragen

Openbare vergadering Programmaraad LRVW in Rijswijk 12-09-2002

Woensdagavond 25 september a.s. houdt de Programmaraad LRVW een openbare vergadering op het gemeentehuis van Rijswijk, zaal 3 aan de Generaal Spoorlaan 2. GeĂŻnteresseerden uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en kernNootdorp zijn welkom om deze vergadering bij te wonen van 20.30 - 22.00 uur. Aan het begin van deze vergadering is er 15 minuten gereserveerd voor inwoners van de betrokken gemeenten om in te spreken. De maximale inspreektijd is 5 minuten per persoon. Voorafgaand aan de vergadering dient men aan de voorzitter kenbaar te maken, in te willen spreken.

Tijdens deze vergadering komt onder andere de advisering van het radioaanbod via de kabel aan de orde. Voor 1 november a.s. dient de Programmaraad haar advies bij de Casema in te leveren.

De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio de Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW moet rekening houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.
Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag van de Programmaraad, dat ter inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betrokken gemeenten.

Postbusnummer
De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwonenden van de vijf deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men enkel schriftelijk terecht bij het onderstaande adres:

Programmaraad LRVW
Postbus 1147
2260 BC LEIDSCHENDAM

AGENDA VERGADERING REGIONALE PROGRAMMARAAD LRVW

Op woensdag 25 september 2002
gemeentehuis Rijswijk, Generaal Spoorlaan 2

19.30 - 20.30 uur voorbespreking (besloten vergadering) openbaar van 20.30 - 22.00 uur


1. Opening en mededelingen voorzitter

2. Publieke tribune; inventarisatie sprekers en verdeling spreektijd
3. Verslag vergadering d.d. 4 april 2002

4. Ingekomen stukken

5. Stand van zaken advisering televisie

6. Advisering radio

7. Rondvraag en mededelingen leden

8. Datum volgende vergadering