Provincie Zuid-Holland

Persbericht

11-09-2002
Vergadering statencommissie Zuid in Middelharnis

Op woensdag 25 september vergadert de statencommissie Zuid in het gemeentehuis van Middelharnis over actuele zaken in de regio Zuid-Holland Zuid. De vergadering is openbaar en begint om 19.45 uur.

Op de agenda staat onder meer de partiële streekplan-herziening Zuid-Holland Zuid, inzake integrale zoetwatervoorziening Goeree-Overflakkee. Het besluit van Verkeer en Waterstaat een gewijzigd beheer van de Haringvlietsluizen in te voeren, heeft consequenties voor de waterinnamepunten van het waterschap Goeree
-Overflakkee. Voorafgaand aan de commissievergadering vindt vanaf 18.30 uur een gedachtewisseling plaats over de hieruit voortkomende functiewijziging van het gebied.

Verder staat de verkeerskundige verkenning over de Stougjesdijk te Oud-Beijerland en de eventuele inpassing van een omleiding op de agenda en wordt de Perspectiefnota Drechtsteden 2002 2006 ter bespreking voorgelegd aan de commissie.

Iedereen die geïnteresseerd is in het bijwonen van de vergadering is van harte welkom. Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht dient u zich uiterlijk 23 september 2002 voor 12.00 uur aan te melden bij mevrouw M.M. de Ruiter-van Hattum, telefoon 070 441 61 41 of per e-mail ruiterm@pzh.nl.

Vanaf donderdag 12 september staan de agenda van de statencommissie en de bijbehorende stukken op internet (www.pzh.nl/bestuur).