BIG5 BV

BIG5 is Microsoft Gold Certified Partner

BIG5 is Microsoft Gold Certified Partner

Hilversum, 25 september 2002

Het ICT- organisatieadviesbureau BIG5 is recentelijk toegetreden tot het selecte gezelschap van Gold Certified Partners van Microsoft. Deze status is exclusief voor Microsoft Certified Partners die bewezen hebben op een of meer oplossingsgebieden efficiënte enterprise toepassingen te kunnen implementeren met behulp van Microsoft technologie.

Een belangrijke bijdrage voor het behalen van de Gold Partnership status was het project: Quoteoffice.nl. Deze virtuele assistent op internet biedt een kwalitatief hoogstaand kantoor dat via de moderne communicatie kanalen (o.a. Internet, SMS, Wap, Mail, Voice), gestroomlijnd wordt aangeboden aan de gebruiker.

Over BIG5
Het Microsoft Gold Partner status van BIG5 op het gebied van Collaborative Solutions, is in lijn met de strategie die BIG5 nastreeft; het aanbieden van kwalitatief hoogstaande oplossingen die positief bijdragen aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. BIG5 is actief op het gebied van business en ICT consultancy. BIG5 heeft ruime ervaring in het opzetten en uitvoeren van business driven ICT projecten waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën zoals Microsoft .NET.