TWYNSTRA GUDDE

Twynstra The Bridge integreert kernactiviteiten van NBS&D

Het advies- en managementbureau Twynstra The Bridge in Amersfoort neemt met ingang van 1 september 2002 de kernactiviteiten van het bureau New Business Search & Development (NBS&D) uit Breda over.

Twynstra The Bridge richt zich op business innovation van diensten en marketing. Dat betekent het genereren van business, gedreven door technologische ontwikkelingen, met name op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Twynstra The Bridge wordt nu versterkt met de jarenlange internationale ervaring van NBS&D op het gebied van new business search en development in de industrie. NBS&D biedt grotere industriële ondernemingen inhoudelijke en procesmatige ondersteuning bij innovatie en business development. De betrokkenheid loopt van het vaak ondoorzichtige begin van 'groei-intenties', via het ontwikkelen van kwantitatieve businessplannen, tot het verankeren van nieuwe business.

De integratie van de kernactiviteiten van NBS&D in Twynstra The Bridge is een belangrijke strategische stap die de positie van Twynstra The Bridge als toonaangevend bureau op het gebied van business innovation versterkt. De stap sluit aan bij de ontwikkelingen in business innovation. Producten krijgen een steeds grotere diensten- en communicatiecomponent en business innovation richt zich op het dat totaalproduct. Bovendien wordt steeds vaker concurrentievoordeel gecreëerd door toepassing van best-practices over sectorgrenzen heen.

Twynstra The Bridge kan vanaf nu het gehele ontwikkelproces nog beter begeleiden of zelfs uitvoeren voor haar klanten. Door samenwerking met bedrijven in de Twynstra Group of Managers & Consultants kan elk adviestraject bovendien integraal worden aangepakt. Door de uitbreiding van het relatiebestand zal Twynstra The Bridge nog beter in staat zijn partners met elkaar in contact te brengen die gezamenlijk de ontwikkeling van new business initiatieven willen ondernemen.

De integratie van de medewerkers en de kernactiviteiten van NBS&D door Twynstra The Bridge is met terugwerkende kracht ingegaan op 1 september 2002. Alle lopende opdrachten zullen worden voorgezet.

Achtergrondinformatie
Twynstra The Bridge maakt onderdeel uit van de Twynstra Group of Managers & Consultants. Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Corporate Strategy and Finance, Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en Twynstra Iberica. De Twynstra Group heeft een alliantie met Corp Consultants, Amsterdam.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met: Twyntra The Bridge
De heer ir. R.J. De Groot
Telefoonnummer: 06 53720054.

25 sep 02 10:55