---
KCI International kiest voor remote softwaredistributie en
-beheer met ON Technology's ON Command
---

Amersfoort, 25/09/2002

Kinetic Concepts Inc. International (KCII), leverancier van lig-systemen voor ziekenhuizen, zorginstellingen en 'home care', alsmede apparatuur t.b.v. wondgenezing heeft besloten ON Command CCM en ON Command Remote in te schakelen voor de distributie en het beheer van software voor hun vestigingen in Europa, Canada, Azië en Pacific. De afdeling Information Technology van de internationale divisie gaat de software van ON Techology inzetten voor de roll-out van KCI's zelfontwikkelde enterprisetoepassing en het upgraden van bestaande systemen voor 500 gebruikers.

De specifieke vraagstukken waar KCI zich mee geconfronteerd zag, waren snelle groei, de geografische spreiding van de vestigingen en het ontbreken van personele IT-ondersteuning op een aantal vestigingen. Bovendien kenden de verschillende vestigingen een gevarieerdheid aan bestaande systemen, merken werkstations, besturingssystemen en applicaties. Om adequaat centraal beheer en een efficiente roll-out van de zelfontwikkelde Enterprise-applicatie mogelijk te maken werd het noodzakelijk dat men remote precies kon zien in welke vestiging wat op welk werkstation stond. Op zoek naar deze functionaliteit kwam men uit bij ON Command.

De eerste stap was kennismaking met ON Technology, d.m.v. een uitgebreide presentatie, gevolgd door het opvragen van ervaringen bij een aantal referenties, waaronder een KCI-look-alike. Daarna werd overgegaan tot het uitvoeren van een uitgebreide pilot waarin de software in verschillende testomgevingen werd uitgeprobeerd. Frank Spithoven, Team Leader Infrastructure Services: "Tijdens de testen deed de software zonder problemen wat men in de presentatie beloofd had. Het uitvoeren van een roll-out wordt bijvoorbeeld kinderlijk eenvoudig. Eerst leg je de benodigde mouseclicks in één keer vast. Daarna stel je in wanneer en waar deze actie plaats zal vinden. Zo kan je overdag een configuratie voorbereiden die 's nachts automatisch in Milaan uitgevoerd wordt."

George Vermeer, Director Information Technology van KCI International: "De producten van ON Technology passen bij onze pragmatische instelling. Ze voldoen aan de eisen die wij stellen en vormen een prima oplossing voor bedrijven die met dezelfde vraagstukken te maken hebben als wij. Daarbij geeft ON Technology klanten een best practices training en is er een internetsite waar templates en door andere klanten ontwikkelde en beschikbaar gestelde configuraties te vinden zijn. Zo leert het bedrijf zijn klanten ook optimaal gebruik te maken van de gekozen oplossing."
---
END

---
Over KCI
Kinetic Concepts Inc., opgericht in 1976, ontwikkelt en verkoopt en verhuurt lig-systemen en aanvullende producten voor ziekenhuizen, zorginstellingen en in toenemende mate ook 'home care'. De lig-systemen, variërend van eenvoudig tot zeer complex, zijn ontwikkeld om de soms
levensbedreigende complicaties tegen te gaan die langdurig bewegingloos herstel met zich mee kan brengen. Daarnaast biedt KCI een lijn met state-of-the-art apparatuur t.b.v. wondgenezing: de VAC (Vacuum Assisted Closure). Hiermee wordt middels gereguleerde onderdruk het genezingsproces sterk versneld. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Antonio, Texas, Amerika. De internationale divisie KCI-International is actief in 11 landen in Europa, Azië- Pacific en Canada. De afdeling Information Technology, bestaand uit Infrastructure Services en Application Services, is onderdeel van het europese hoofdkantoor van KCI-I en verantwoordelijk voor het beheer van informatietechnologie binnen deze business unit. Over ON Technology
ON Technology (NASDAQ: ONTC) stelt IT-organisaties en service providers in staat om de volledige levenscyclus van computersystemen op verschillende locaties te beheren over een bedrijfsnetwerk. De oplossing van ON Technology worden gebruikt om toepassingen, besturingssystemen, inhoud op desktops, draagbare pc's en servers snel en betrouwbaar in te zetten en te beheren.
Het paradepaardje van ON Technology, ON Command CCM, wordt momenteel wereldwijd gebruikt om in meer dan 600 ondernemingen software te distribueren en te beheren op meer dan 630,000 bedrijfscomputersystemen.
Distributiepartners, integrators en service providers over heel de wereld maken gebruik van ON Command CCM om uitbestedingen sneller en economischer te laten verlopen en om het tempo van de uitvoering van de upgrades op te voeren. Daarnaast onderhoudt ON Technology een strategische en technologische samenwerking met verkopers zoals DELL Computer, 3Com, Intel, SUN Microsystems en Microsoft. Voor verdere informatie bezoek de website van ON Technology: www.ontechnology.info

Voor verdere informatie
ON Technology Benelux
Coen Kijk in de Vegt, country manager Benelux Hardwareweg 4, 3821 BM Amersfoort
Tel: 31 33 45 46 638, GSM: 31 6 21 25 4162 of onbenelux@on.com

Journalisten
NewsEngine PR
Ineke Tiesinga, Sara Buytaert
Paasheuvelweg 26, Amsterdam Z.O.
Tel: 31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com,
sara.buytaert@newsenginepr.com
Ref.:ONT0043-DC6FA