Gemeente Zoetermeer

Nieuwe, hoogwaardige vestigingslocatie aan de A12 Startsein gegeven voor bedrijvenpark Prisma

Bedrijvenpark Hoefweg heet voortaan bedrijvenpark Prisma. Maandag 23 september hebben de heer J. Wolf, burgemeester van Bleiswijk en voorzitter van bedrijvenschap Hoefweg en de heer Fijen, wethouder sportzaken van Zoetermeer en bestuurslid van het bedrijvenschap, het startsein gegeven voor de nieuwe naam en het bouwbord onthuld tijdens een feestelijke bijeenkomst. Bedrijvenpark Prisma is een nieuwe, hoogwaardige vestigingslocatie voor bedrijven aan de A12.

Bedrijvenpark Prisma ligt op een unieke locatie aan de A12, in het noordelijk deel van de gemeente Bleiswijk en tegen de oostelijke grens van de gemeente Zoetermeer. Het bedrijvenpark is uitstekend bereikbaar door de regionale (N209) en nationale (A12) wegen. Bedrijvenpark Prisma ligt dan ook op een unieke zichtlocatie om zich aan de buitenwereld te presenteren.

Bedrijvenpark Prisma krijgt een tijdloze en zakelijke inrichting, waarbij veel groen en water belangrijk zijn voor de uitstraling. Bijzonder is het HSL-park aan de zuidzijde, dat bestaat uit een grote waterplas met glooiende grastaluds die uitnodigen om langs te wandelen. Voor het bedrijvenpark wordt een parkmanagementorganisatie opgericht, waardoor bedrijven en gemeenten gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het terrein: hierdoor wordt de hoogwaardige kwaliteit en de duurzaamheid van het park gehandhaafd.

Het bedrijvenpark wordt gezamenlijk door de gemeenten Bleiswijk en Zoetermeer ontwikkeld. In augustus is begonnen met het bouwrijp maken van bedrijvenpark Prisma. De bouw van de eerste bedrijfspanden wordt verwacht in 2003.

Laatste wijziging: 25-09-2002