Gemeente Bodegraven

Onderzoek naar woningbehoefte

In het voorjaar van 2002 is het Woning Behoefte Onderzoek aangekondigd. Dit is een landelijk onderzoek van het ministerie van VROM naar de manier waarop mensen wonen, hoe zij de woning en woonomgeving beleven en waarderen en wat hun woonwensen zijn. Het ministerie, maar ook gemeenten en woningcorporaties hebben dit inzicht nodig om hun activiteiten gericht in te zetten voor een aantrekkelijk woningaanbod, voor een prettige leefomgeving en goede voorzieningen.

Het onderzoek bestaat uit interviews onder inwoners van alle gemeenten in Nederland. Het onderzoek staat of valt dan ook met de bereidheid van de inwoners om mee te werken aan een interview.

Ook in de gemeente Bodegraven worden interviews afgenomen. Het kan zijn dat u inmiddels geïnterviewd bent. Het onderzoek is namelijk in april 2002 gestart. Het onderzoek loopt tot en met december 2002. U kunt dus nog steeds benaderd worden voor een interview. Om te kunnen voorzien in de behoeften die de bevolking heeft, is het belangrijk dat u uw mening geeft over uw wensen en verwachtingen op woon- en leefgebied.