Ingezonden persbericht

25-09-02

PERSBERICHT

Icelandair Holidays brochure 2002/2003
een sprankelend aanbod van aantrekkelijke reiscocktails

De brochure Icelandair Holidays 2002/2003 is verrassend anders. In de vorm van sprankelende reiscocktails wordt een gevarieerde mix van dagexcursies aangeboden waardoor de brochure een extra feestelijke uitstraling heeft. Met deze nieuwe aanpak richt Icelandair zich op de jonge, actieve reiziger met een open kijk op reizen. De Icelandair Holiday cocktails Classic, Wellness, Explorer, Power, Mystic en Wonder staan garant voor een dagje puur genieten. De reiscocktails worden in combinatie met een basistrip naar IJsland aangeboden zodat u zelf uw vakantie kunt mixen tot een feestelijk geheel. Naast de reiscocktails zijn tal van aantrekkelijke reisideeën in de brochure opgenomen voor het samenstellen van een actieve vakantie op IJsland.

Wellness
IJsland is bij uitstek een land om even op adem te komen. Een verwenweekend of midweek in Reykjavik, de schoonste hoofdstad van de wereld, is pure ontspanning. De Wellnessarrangementen spelen daarop in. Een Wellness Weekend of Midweek is er al vanaf 610 ¤, inclusief vlucht, hotel en entree in het spa-centrum Mecca Spa. Natuurlijk kunt u ook uw eigen Wellnesscocktail samenstellen inclusief een bezoek aan de Blue Lagoon.

Power & Explorer
Een absolute topbelevenis op IJsland zijn de superjeepsafaries en sneeuwscootertochten. Het is pure actie om met eigen sneeuwscooter te racen over de witte leegte van de gletsjers en hoogvlakten. Is dit nog niet spannend genoeg? Probeer dan eens de Iceland Thriathlon: per superjeep door de hooglanden van IJsland met als hoogtepunt een tocht met sneeuwscooter en hondenslee.

Fly-Drive Reizen
De Fly-Drive reizen nemen ieder jaar in populariteit toe. IJsland is een land bij uitstek om per huurauto te verkennen. Het is een ongekende ervaring om het onmetelijk landschap in eigen auto te beleven en uw eigen route uit te stippelen. Voor drie routes zijn interessante CD-gidsen beschikbaar: Gouden Driehoek (Gullfoss/Geysir/Thingvellir), Zuidkustavontuur en Reykjanes Aan de hand van deze CD-gidsen zijn de routes makkelijk te volgen en al rijdende krijgt u informatie over de belangrijkste bezienswaardigheden op de route zodat u onderweg niets mist.

Boerderijvakanties
Slapen bij de boer is genieten van de IJslandse gastvrijheid. Bovendien is het een oorspronkelijke manier om IJsland en de IJslanders te leren kennen. Meer dan 120 boerderijen verspreid over IJsland bieden een keur aan service en overnachtingsmogelijkheden, van slaapzakaccommodatie, kamer met douche tot een luxe bungalow. Op www.farmholidays.is kunt u vast een voorproefje nemen van de verschillende mogelijkheden.

Stopover op IJsland
Haal meer uit u vliegticket en vlieg met Icelandair naar de VS met een stopover op IJsland. U kunt een stopover-programma combineren met één van de feestelijke reiscocktails: Classic (de Gouden Driehoek), Wellness of Power. Door deze unieke kans kunt u kennismaken met IJsland en even bijkomen zodat u zonder jetlag aankomt op de plaats van bestemming.

Let op!
U kunt dit persbericht ook vinden op Internet: www.hartcommunications.nl.



Ingezonden persbericht