Gemeente Heythuysen

terug naar de vorige webpagina

Heeft u de burgerkrant 2002 al gelezen?

Afgelopen week hebben wij in de gehele gemeente de Burgerkrant bezorgd. Heeft u de krant al gelezen? De Burgerkrant bevat zeer interessante informatie.

In deze krant vindt u een aantal artikels over de plannen die de gemeente heeft op het gebied van wonen, leefbaarheid, veiligheid en plattelands-vernieuwing. De rode draad die door deze burgerkrant loopt is de start van het WOONKERNONTWIKKELINGSPLAN. Dit is ook het centrale onderwerp van de burgeravonden. Maar, het gemeentebestuur wil niet alleen maar informatie geven. Zij willen namelijk vooral van u horen wat ú vindt! Hoe denkt ú over de kern waar u woont? Wat zou ú graag willen dat er gebeurt en hoe moet dat uitgevoerd worden? Eigen initiatief, plannen en ideeën van burgers over zaken in de gemeente. Vandaar dat er in deze burgerkrant ook een ideeënbon zit die door u kan worden ingevuld en ingezonden. Maak gebruik van deze bon en laat weten wat u als inwoner van Heythuysen belangrijk vindt. U kunt deze bon tot en met woensdag 25 september aanleveren (2 dagen langer dan in Burgerkrant genoemd).

En... bezoek de burgeravonden 2002!

Mocht er iets in de bezorging van de Burgerkrant misgegaan zijn en heeft u de krant niet ontvangen of heeft u reacties op de Burgerkrant dan kunt u ons mailen; info@heythuysen.nl. Bellen met de afdeling voorlichting kan natuurlijk ook; 0475-499344.