Korps: Friesland, plaats: Fryslân 25-09-2002
Politieberichten 25/ 9 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Woudsend: verkeerscontrole
Dinsdag tussen 13.00 uur en 15.45 uur zijn verkeerscontroles gehouden in Heeg, Woudsend en de Hommerts. De volgende processen-verbaal zijn opgemaakt: 8 x geen gordel dragen, 3 x door rood licht rijden, 1 parkeren, 1x geen bromfietscertificaat, 1x verkeerde kentekenplaat op aanhangwagen

Sneek: inbraak in auto
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een geparkeerd staande auto. De auto stond geparkeerd op de Kloosterstraat. Beide portieren zijn opengebroken. Weggenomen is een radio-cd-speler. Aangifte werd gedaan door een 32-jarige inwoner van Sneek.

Winsum: inbraak school
In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een school aan de Skans. De toegangsdeur werd opengebroken. Het gebouw wordt gebruikt als peuterspeelzaal en een ander wordt gebruikt door de kaatsvereniging. Het geheld gebouw is doorzocht. Uit de peuterspeelzaal is een klein geldbedrag weggenomen. Aangifte hiervan werd gedaan door 40-jarige inwoonster van Winsum.

aanvulling persbericht straatroof en diefstal auto van 24/9 (13.00 uur) t/m 25/9 (0700)
In het vorige bericht werd niet vermeld om wat voor personenauto het betrof. Dit is een Volkswagen Golf, kleur: zwart en voorzien van het kenteken LG-VS-65

Harich: inbraak woning
Op dinsdag tussen 19.45 uur en 22.45 uur werd er ingebroken in een woning aan de Van der Feltzstraat. De achterdeur werd opengebroken. Weggenomen uit de woning werd een klein geldbedrag. Aangifte werd gedaan door een 67-jarige inwoonster van Harich.

Leeuwarden: inbraak school
In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een school aan de Dr. Jacob Botkeweg. Een raam werd ingeslagen en uit de school is weggenomen een computer en een beeldscherm. Aangifte werd gedaan door een 50-jarige inwoner van Leeuwarden.

Bureau Communicatie tel: (058) 880 8272