TWYNSTRA GUDDE

Twynstra Gudde en CKC starten onderzoek naar e-HRM

Twynstra Gudde en het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) voeren momenteel gezamenlijk een online onderzoek uit naar de toepassing, implicaties en belemmeringen van electronic-Human Resource Management (e-HRM). De resultaten van dit onderzoek kunnen personeelsmanagers en leidinggevenden helpen bij het maken van afwegingen en het doen van investeringen met betrekking tot e-HRM.

Steeds meer organisaties maken gebruik van moderne informatie- en communicatietechnologie om hun Human Resource Management te ondersteunen. De resultaten van het onderzoek geven zicht op de huidige stand van zaken met betrekking tot e-HRM in Nederland. Door deel te nemen aan de enquête kunnen personeelsmanagers en leidinggevenden bijdragen aan de discussie over e-HRM en de ontwikkeling ervan. De enquête is in te vullen op www.tg.nl/ehrm of www.po-systems.nl.

Twynstra Gudde presenteert de resultaten van het onderzoek op dinsdag 8 april 2003 tijdens het seminar en de expositie P&O Systems 2003. Het seminar wordt georganiseerd door CKC en zal plaatsvinden in Congrescentrum De Reehorst te Ede.
De entree is gratis.

Achtergrondinformatie
Twynstra Gudde is een multispecialistisch adviesbureau en maakt onderdeel uit van de Twynstra Group of Managers & Consultants. Tot de Twynstra Group of Managers & Consultants behoren Twynstra Gudde Management Consultants, Twynstra Gudde Interim Management, Twynstra Gudde Project Executives, Twynstra Corporate Strategy and Finance, Twynstra The Bridge, Twynstra Work Innovation, DEGW Twynstra en Twynstra Iberica. De Twynstra Group heeft een alliantie met Corp Consultants, Amsterdam.

Het Centrum voor Kennis Communicatie (CKC) organiseert op diverse vakgebieden actuele cursussen, congressen, seminars & exposities voor het bedrijfsleven en overheden, waaronder het -gratis toegankelijke- seminar en de expositie P&O Systems 2003 en de praktijkgerichte cursus Intranet voor P&O en e-HRM. Zie www.ckc-seminars.nl/agenda voor een compleet overzicht van onze evenementen.

Voor meer informatie over het onderzoek kunt u contact opnemen met: Twynstra Gudde Management Consultants
De heer A.M. van den Bos
Telefoonnummer: 033 4677701
E-mail: mvb@tg.nl

Voor meer informatie over het seminar en de expositie P&O Systems 2003 kunt u contact opnemen met:
CKC
Mevrouw J. Rosier
Telefoonnummer: 040 2146213
E-mail: joke@ckc-seminars.nl

25 sep 02 15:00