CMG


CMG introduceert Esms, voor het vanuit personeels-informatiesystemen versturen van SMS-berichten

Amstelveen, 25 september 2002 - Op de Personeel en Salaris Vakdagen 2002, die op 25 en 26 september plaatsvinden in de Jaarbeurs te Utrecht, introduceert CMG Esms, een softwareproduct voor berichtenverkeer tussen werkgever en werknemers. Esms maakt het mogelijk om rechtstreeks vanuit het personeelsinformatiesysteem SMS-berichten te versturen naar groepen medewerkers, afdelingen en/of buitendienstmedewerkers.

Medewerkers van de personeelsafdeling kunnen de boodschap zelf samenstellen per telefoonnummer of dezelfde boodschap naar alle telefoonnummers versturen. Het pakket kan worden gebruikt door iedere organisatie die werkt met de personeelsinformatiesystemen van CMG. Aangezien niet alle medewerkers permanent toegang hebben tot e-mail, is Esms een eenvoudige manier om medewerkers te bereiken, op elk moment en ongeacht waar zij zich bevinden. Te denken valt aan mededelingen met spoedkarakter (in geval van noodsituaties), bericht dat het salaris is gestort en herinneringen voor bijvoorbeeld de inschrijving voor een personeelsfeest.

CMG
CMG plc, een wereldwijd opererende ICT-groep (Informatie- en CommunicatieTechnologie), is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Mobile Business, Advanced Security, Business Process Outsourcing en Advanced Payroll. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis en technische expertise met praktijkgerichte innovatie. CMG streeft naar de hoogste kwaliteit in dienstverlening. Dit komt tot uiting in een compleet service aanbod, uiteenlopend van managementadviezen, systeemontwikkeling en systeemintegratie tot extern beheer van specifieke bedrijfsprocessen. CMG is tevens een wereldwijde marktleider op het gebied van draadloos berichtenverkeer en mobiele Internetverbindingen.

CMG is opgericht in 1964, heeft meer dan 13.000 werknemers en ondersteunt klanten in meer dan 20 landen over de gehele wereld. CMG plc is genoteerd aan de beurzen van Londen en Amsterdam. Meer informatie is te vinden op www.cmg.com.