Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Emmen 25-09-2002
Woensdagmiddag 25 september 2002
Ernest Zinsmeyer 06 22662875

Ongeval met letsel
NIEUW RODEN Woensdagochtend tegen 9.45 uur is een 66-jarige vrouw uit deze plaats gewond geraakt nadat ze met haar fiets tegen een auto was gereden. De vrouw reed over de Dorpsstraat en sloeg linksaf de Burgemeester Bloemersstraat in. Daarbij zag ze een tegemoetkomende auto over het hoofd. De bestuurder hiervan, een 40-jarige man uit Roden, kon nog iets uitwijken, maar de vrouw botste tegen de zijkant van de auto. Ze is met borstklachten naar een ziekenhuis vervoerd.

Auto-inbraken
ASSEN Dinsdagnacht is aan de Smaragdstoep een auto opengebroken. De 25-jarige eigenaar mist zijn radio-cdspeler. Woensdagochtend tussen acht en halfnegen is een radardetector gestolen uit de auto van een 37-jarige man uit Almere in de Javastraat. In beide gevallen is een portierraam vernield.

Winkeldiefstallen
HOOGEVEEN Woensdagochtend is een 55-jarige vrouw uit Hoogeveen aangehouden nadat ze in een supermarkt aan de Grote Beer levensmiddelen had gestolen. De waarde van de gestolen spullen bedroegen ruim 18; de boete die ze kreeg opgelegd was 115. EMMEN Woensdagmiddag is een 16-jarig meisje uit Emmen aangehouden. Ze had in een drogisterij aan de Warmeerweg een potje gel van 4 niet afgerekend. Ze is doorverwezen naar HALT.