Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 25-09-2002 Persbericht district Land van Cuijk

MISHANDELD OP DE KERMIS, Beers

Een 13-jarige inwoonster van Beers heeft dinsdagavond aangifte gedaan van mishandeling. De Beerse bevond zich samen met een vriendin op de kermis aan de burgemesster v.d. Braakplein in Beers. Toen ze in de botsauto`s zaten, werd ze zonder enige aanleiding meerdere malen in haar gezicht gestompt door een vermoedelijk 15-jarige inwoonster van Cuijk. De politie onderzoekt de zaak.

SNELHEIDSCONTROLES

De politie heeft gisteravond een snelheidscontrole gehouden aan de Deurneseweg te Oploo. In totaal werden 8 automobilisten bekeurd voor te hardrijden. De hoogst gemeten snelheid was 129 km/u waar 80km/u is toegestaan. Ook op de Boxmeerseweg in Sint Anthonis hield de politie een sneldheidscontrole. Drie automobilisten werden bekeurd voor te hardrijden. Een van de overtreders, een 20-jarige Pool zonder vaste woon of verblijfplaats, kreeg ter plaatse een boete van EUR 200 uitgereikt. De hoogst gemeten snelheid was 123 km/u waar 80 km/u is toegestaan.

BRAND, Grave

Afgelopen nacht heeft een brand gewoed in een carport aan de Smient in Grave. Niemand raakte gewond. Een auto die zich onder de carport bevond is eveneens in vlammen opgegaan. Twee woningen liepen rookschade op. De emoties bij een van de omstanders van de brand liepen zo hoog op dat een handgemeen ontstond. Een 42-jarige inwoner van Grave liep daarbij klappen op in het gezicht. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.