Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-09-2002 Persbericht district Aa & Dommel

VERKEERSCONTROLE, Boxtel

Dinsdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole aan de Schijndelsedijk en de Keulsebaan in Boxtel tien automobilisten bekeurd. Niet dragen autogordels (5x), geen geldige APK (1x), niet tonen rijbewijs (4x).

VERKEERSCONTROLE, Sint Michielsgestel/Den Dungen/Berlicum Woensdag is er in drie plaatsen een verkeerscontrole gehouden. In het totaal zijn 22 mensen bekeurd voor diverse overtredingen. Locaties: Sint Michielsgestel Torenstraat/ Schijndelseweg, Den Dungen Litserstraat , Berlicum Raadhuisplein. Resultaten: Niet dragen gordel (15x), opgevoerde bromfiets (4x), niet tonen rijbewijs (1x), vervallen APK (1x), onverzekerde bromfiets (1x).

MISHANDELING EX-VROUW, Boxtel

Dinsdagavond is een 53-jarige inwoner uit Boxtel de woning van zijn 52-jarige ex-vrouw aan de Hendrik Verheeslaan in Boxtel binnengedrongen. De man kwam de laatste tijd te pas en te onpas aan de deur. De vrouw weigerde hem binnen te laten, waarop hij zich langs haar heendrong. Binnen ontstond een schermutseling, waarbij de man de vrouw enkele rake klappen verkocht. De gewaarschuwde politie hield de man aan voor mishandeling. Hij werd voor verhoor ingesloten.

VERKEERSCONTROLE, Vught

Dinsdagavond zijn bij een verkeerscontrole op de N65 in Vught twintig mensen bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h (18x), en het niet dragen van de autogordel (2x), de hoogst gemeten snelheid bedroeg 125 km/h.

BEDRIJFSINBRAAK, Sint Michielsgestel

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Canpanulastraat in Sint Michielsgestel. De dader is binnengekomen door het forceren van een deur. Uit het pand is voor zover bekend alleen een onbekend geldbedrag weggenomen.