Gemeente Capelle a/d IJssel

Aanvraag ontheffing parkeerschijfzone 2003

In het gebied Capelle-Centrum, begrensd door de Rivierweg, de Reigerlaan, de Kerklaan, de Duikerlaan, het verzorgingshuis d' Amandelhof en de Fluiterlaan, is de parkeerschijfzone van kracht. Voor bewoners is het mogelijk ontheffing van de maximum parkeerduur van 3 uur te verkrijgen. De ontheffing geldt voor alle parkeerterreinen gelegen in het gebied Capelle-Centrum, met uitzondering van het gedeelte van het parkeerterrein bij de Albert Heijn supermarkt.

Vóór 15 november 2002 ontheffing 2003 aanvragen!

Op 1 januari 2003 vervallen de ontheffingen voor het jaar 2002. Als u een (nieuwe) ontheffing voor het jaar 2003 van de maximale parkeerduur wilt, dan moet u deze schriftelijk aanvragen bij de gemeente.
Uw aanvraag kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, ter attentie van mevrouw J. Stok, unit Handhaving en Vergunningen, postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. Vergeet niet een kopie van het kentekenbewijs deel-II mee te sturen met vermelding van naam en adres. De legeskosten per ontheffing (per auto) bedragen voor 2002 28,00. De legeskosten voor 2003 zijn nog niet bekend.

Om uw ontheffing voor 2003 op tijd binnen te hebben, wordt u verzocht deze vóór 15 november 2002 aan te vragen. Aanvragen zonder kopie van het kentekenbewijs deel-II worden niet in behandeling genomen.

N.B. de afgelopen jaren heeft de heer B. van Lent van de deelsector Stedelijke Ontwikkeling de aanvragen behandeld. Met ingang van 16 september zijn deze taken overgenomen door mevrouw J. Stok, unit Handhaving en Vergunningen, telefoon 010-2848658. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Informatiecentrum van de gemeente (zie wegwijzer).