Ingezonden persbericht


Persbericht

Logica benoemt Marc Muller tot directeur Outsourcing Services

ROTTERDAM, 26 september 2002 Logica Nederland heeft Marc Muller met ingang van 1 september 2002 benoemd tot directeur Outsourcing Services. In deze functie streeft hij naar een verdere groei van Logica s outsourcing-activiteiten op de Nederlandse markt.

In de komende jaren wordt outsourcing voor Logica strategisch steeds belangrijker. Ik heb inmiddels gezien dat Logica in het Verenigd Koninkrijk op dit gebied al goede resultaten heeft behaald , aldus Muller.

Logica Outsourcing Services is onderverdeeld in vier servicelijnen: Business Process Management, Managed Services, Infrastructure Services en IT Outsourcing (inclusief Applications Management) en SAP outsourcing en hosting.

Marc Muller is afkomstig van ICL/Fujitsu. Hij was daar general manager van de business unit Infrastructure Services en onder andere verantwoordelijk voor de verkoop van outsourcing-diensten. Hiervoor was hij werkzaam bij Nokia Data, totdat dit bedrijf in 1990 door ICL werd overgenomen.

Logica

Logica (LOG.L) is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. De onderneming heeft een omzet van 1 miljard GBP en vestigingen in 34 landen wereldwijd. In Nederland heeft Logica vijf vestigingen en 800 medewerkers. Logica, opgericht in 1969, is de grootste IT-dienstverlener die aan de London Stock Exchange een notering heeft. Meer informatie: www.logica.com en www.logica.nl.