Ingezonden persbericht

Valoris eerste officiële Interwoven UltraTeam-partner in Belux

ECM-oplossingen succesvol geïmplementeerd bij Fortis, Samsonite en Proximus

Utrecht, 26 september 2002 - Interwoven, Inc. (Nasdaq: IWOV), vooraanstaand leverancier van het Enterprise Content Management-platform (ECM), heeft een partnerovereenkomst gesloten met de Europese consultancyorganisatie Valoris. Door deze overeenkomst fungeert Valoris binnen het UltraTeam-partnerprogramma als implementatiepartner van de Interwoven-producten. De overeenkomst geldt voor België, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Valoris is de eerste officiële UltraTeam-partner van Interwoven in België en Luxemburg.

Valoris ontplooit als consultancyorganisatie projecten waarmee bedrijven de voordelen van technologie optimaal kunnen benutten en hun resultaten zowel direct als op de lange termijn kunnen verbeteren. De organisatie richt zich hierbij op de drie aandachtsgebieden E-solutions, Business Intelligence en Customer Relationship Management, en voert projecten uit in diverse sectoren, waaronder de bank- en verzekeringswereld, productie, telecommunicatie, gezondheidszorg, retail en distributie. De ECM-oplossingen van Interwoven zijn door Valoris al succesvol geïntegreerd met bedrijfssystemen van klanten als Fortis, Electrabel, Samsonite en Proximus. Daarnaast werken Interwoven en Valoris nauw samen aan de verdere uitbouw van kennis en expertise voor de inzet van de ECM-oplossingen van Interwoven en ontplooien ze gezamenlijk activiteiten op het gebied van sales en marketing.

Martijn Burger, Regional Director Benelux van Interwoven: "Valoris is een vooraanstaande Belgische consultancyorganisatie die actief is in diverse Europese landen. Het bedrijf realiseert projecten bij grote organisaties, waar de oplossingen van Interwoven een duidelijke toegevoegde waarde bieden. Door het tekenen van de UltraTeam-overeenkomst kunnen we het bereik van ons productportfolio vergroten en de dienstverlening verder verbeteren."

Michel Tueni, directeur van Valoris: "Door het UltraTeam-partnerschap kunnen we onze klanten een directe toegevoegde waarde bieden op het gebied van content-beheer. Met het Enterpise Content Management-platform van Interwoven kunnen onze klanten bedrijfsprocessen stroomlijnen, de efficiëntie ervan vergroten en een snelle Return On Investment realiseren. Aangezien we ook strategisch partner zijn van IBM WebSphere, kunnen we een naadloze integratie bieden tussen IBM-producten en de oplossingen van Interwoven. Onze klanten profiteren hiermee van operationele voordelen. Om de producten van Interwoven optimaal te leren kennen, worden onze medewerkers in het Verenigd Koninkrijk door specialisten van Interwoven getraind. Daarnaast zullen deze specialisten ook bij ons intern medewerkers gaan trainen."


---

Over Valoris
Valoris is een vooraanstaande Europese consultancyorganisatie die bedrijven helpt bij het maximaliseren van klantwaarde. Het bedrijf levert innovatieve strategieën, programma's en oplossingen. Hiermee wordt een duurzame bedrijfsvoering ondersteund, waarin de klant centraal staat. Valoris is opgericht in 1988 en in handen van de oprichters en het personeel. Daarnaast wordt het bedrijf ondersteund met venture capital van grote institutionele aandeelhouders, waaronder Morgan Stanley Ventures Partners en Apax Partners. Wereldwijd heeft Valoris ongeveer 800 medewerkers in dienst in vestigingen in Parijs, Londen, Lyon, Brussel, Antwerpen, Luxemburg, Barcelona en Madrid. Bij de Belgische vestigingen werken 131 mensen.