Ingezonden persbericht

The Vision Web is Special Expertise Partner mySAP CRM

DELFT, 20020930 --

26 september 2002, Veldhoven - Kamiel Beijer, partner manager SAP Nederland, overhandigde het Special Expertise Partnership mySAP CRM aan Guus Dorenbos, SAP CRM consultant bij Solvision, onderdeel van The Vision Web. Het partnership is het keurmerk, het 'bewijs van kunnen' op het gebied van SAP CRM.

Kamiel gaf in zijn motivatie aan dat vooral expertise, praktijkervaring en klanttevredenheid doorslaggevend zijn om het Special Expertise Partnership mySAP CRM aan Solvision uit te reiken. Daarnaast speelt het grote aantal gecertificeerde consultants een belangrijke rol.

Solvision heeft al meer dan 2,5 jaar kennis van mySAP CRM. Bedrijven als TeleAtlas en Trespa hebben van de diensten van Solvision gebruik gemaakt. De CRM implementatie bij Ben Nederland is het referentieproject voor mySAP CRM in Europa, vanwege de integratie van Mobile Sales en Customer Interaction Center met mySAP BW en R/3. Met deze oplossing heeft Ben Nederland in de verschillende afdelingen een integraal beeld van haar relaties en zijn de sales en marketing processen geoptimaliseerd.

Guus Dorenbos gaf aan blij te zijn met de erkenning van SAP voor de expertise van Solvision. mySAP CRM is een van de 'new dimension products' van SAP. Met het partnership bewijzen wij weer dat The Vision Web een innoverend bedrijf is. Bedrijven die met mySAP CRM willen gaan werken kunnen profiteren van onze kennis en een vliegende start maken bij de implementatie.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met: Andra van de Meent, 0621 843 590.

Solvision is onderdeel van The Vision Web: een netwerk van bedrijven met dezelfde visie. Deze BV's in het Web ondersteunen klanten in de hele waardeketen van strategisch business advies tot en met service management. Kennis wordt gedeeld én vermenigvuldigd via business communities, virtuele netwerken en een informeel netwerk van partners. De gedeelde bedrijfsfilosofie benadrukt het belang van innovatie en creativiteit in een omgeving met ondernemingszin zodat alle mensen in het Web worden geïnspireerd om continu te zoeken naar verbeteringen ten behoeve van klanten.



Ingezonden persbericht