Ingezonden persbericht

Rosmalen, 26 september 2002

Embargo
Tot donderdag 26 september 15.45 uur geen publicaties en/of publieke mededelingen doen over onderstaand bericht.

PERSBERICHT

Geronimo wint de Personeelsinformatie Innovatieprijs 2002

Tijdens de Personeel & Salaris Vakdagen op 25 en 26 september in de Jaarbeurs te Utrecht, is op de tweede dag door de heer P. Paternotte, Group Vice President HRM van Sara Lee DE, de eerste Personeelsinformatie Innovatieprijs uitgereikt aan Geronimo. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven die zich richten op het ontwikkelen, produceren en implementeren van systemen en toepassingen op het gebied van personeelsadministratie, salarisadministratie en personeelsinformatie. Het is een nieuw initiatief van Elsevier bedrijfsinformatie en Vroom Consultancy. Met de instelling van de Innovatieprijs willen zij innovatie in dit vakgebied stimuleren.

Na beoordelingen door zowel klanten als onafhankelijke systeemspecialisten, is er door de jury uit de elf aangemelde kandidaten, unaniem gekozen voor Geronimo Payroll & Benefits. Haar oordeel baseerde zij op de resultaten van de klantenenquête en de analyses door systeemdeskundigen van Vroom. De inzendingen zijn allemaal op dezelfde specificaties bekeken en getoetst. Aandachtsgebieden hierbij waren: integratie, technologie, implementatie, return on investment en uiteraard ook een algemene indruk met kwalificaties over functionaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De juryleden zijn werkzaam voor onder andere: DSM, SNS Reaal Groep, ING en Philips Electronics.

De kracht van het systeem Geronimo Payroll & Benefits ligt in de beheerapplicatie. Hierin verwerkt, documenteert en test de salarisspecialist op eenvoudige wijze de regelingen, zoals deze in de arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld. Hiernaast biedt Geronimo Payroll & Benefits via de volledig webgebaseerde werkomgeving online toegang tot de personeelsgegevens en rekenresultaten. Vanuit deze werkomgeving kan de gebruiker eenvoudig alle gewenste rapportages oproepen.

Als tweede en derde in de strijd om de Personeelsinformatie Innovatieprijs, zijn geëindigd respectievelijk Pointlogic en CMG.

De activiteiten van Geronimo - Employee Relations Services zijn sinds 13 september 2002 overgenomen door Getronics HR Solutions. Geronimo maakt daardoor sinds die tijd onderdeel uit van de Getronics-organisatie.

Jagersbosstraat 18 Postbus 199 5240 AD Rosmalen T (+31) 073-5282333
F (+31) 073-5282322
E mailto:info@geronimoservices.com
W http://www.geronimoservices.com/