Ingezonden persbericht


Omniversum Den Haag, Speakers Academy en XMARX presenteren:

Workshop Leadership & Motivation

De Nederlandse poolreiziger Marc Cornelissen (www.xmarx.nl ) verzorgt in nauwe samenwerking met Omniversum Den Haag en de Speakers Academy een unieke workshop 'Leadership & Motivation'. Aanleiding hiervoor vormt de grootbeeld film 'Expeditie naar de Zuidpool'. Deze indrukwekkende IMAX-film ging afgelopen zomer in Nederland in première.

In Omniversum Den Haag bestaat voor zakelijke klanten de mogelijkheid een besloten voorstelling van de film te koppelen aan een intrigerende workshop over leiderschap, motivatie, teambuilding, doelen stellen en doelen halen. De workshop wordt inhoudelijk afgestemd op de gasten.

De Film

In 1914 probeerde de British Trans-Antarctic Expedition van Sir Ernest Shackleton als eerst de Zuidpool over te steken. Het doel werd nooit bereikt, maar de expeditie kreeg een legendarische status als voorbeeld van heroïek en menselijk doorzettingsvermogen. De 28 ontdekkingsreizigers wisten bijna twee jaar lang in extreme omstandigheden te overleven nadat hun schip de Endurance was vastgelopen en geplet door het pakijs.

Op 30 augustus 1916 kwam het hachelijke avontuur tot een einde nadat Shackleton er in was geslaagd zelf hulp te gaan halen. Shackelton's leiderschap is nog altijd een inspirerend voorbeeld voor managers en leidinggevenden.

www.omniversum.nl/films/shackleton

De Workshop

Schrijver van het boek ''Leading at the Edge: Leadership Lessons from the Extraordinary Saga of Shackleton's Antarctic Expedition'', Dennis Perkins, heeft tien leidersschapsstrategieën samengevat, die uit het avontuur van Shackleton afgeleid kunnen worden.

Cornelissen weet ook uit eigen ervaring te putten als gaat om het succesvol toepassen van deze strategieën. Aan de hand van eigen ervaringen zal Cornelissen na afloop van de film dieper ingaan op strategieën zoals die herkend kunnen worden door ondernemingen die het avontuur van zaken doen serieus nemen. In de voorgesprekken die u met Marc Cornelissen zult hebben, kan hij zijn verhaal afstemmen op uw bedrijf.

Locatie & Programma

Omniversum Den Haag is een grootbeeldfilmtheater, oftewel een IMAX Dome Theatre met 3oo zitplaatsen. De films die Omniversum vertoont worden geprojecteerd aan de binnenkant van de 840 m2 grote koepel. Aangevuld met super stereo geluid is het net of de bezoeker in de film zit en het avontuur zelf beleeft.

Omniversum Den Haag is een grootbeeldfilmtheater, oftewel een IMAX Dome Theatre met 3oo zitplaatsen. De films die Omniversum vertoont worden geprojecteerd aan de binnenkant van de 840 m2 grote koepel. Aangevuld met super stereo geluid is het net of de bezoeker in de film zit en het avontuur zelf beleeft.

www.omniversum.nl/zakelijk.html

Programma Leadership & Motivation

Datum: maandag-, dinsdag- en woensdagavonden m.u.v. schoolvakanties Programma: film 45 minuten, workshop 45 minuten.
Prijs: 4.475,--
De avond kan worden aangekleed met extra catering en aankleding. Een offerte wordt op maat gemaakt.

Zaalcapaciteit: 292 comfortabele stoelen en ruimte voor 4 rolstoelen. Er is een drempelloze ingang voor minder validen en een ringleiding voor slechthorenden.

De film kan in het Engels en in het Nederlands worden vertoond.

Indien u de workshop op een andere dag of een ander dagdeel wenst te houden, zal er een nieuwe offerte voor u samengesteld worden.

Omniversum Den Haag, Pres. Kennedylaan 5 2517 JK 's-GRAVENHAGE

Reserveren: Omniversum, Marieke Posmus: 070 - 4168200

XMARX - Spechtstraat 102, 3145 XM MAASSLUIS - Tel. +31 (0)10 447 17 34

www.xmarx.nl - www.speakersacademy.nl- info@xmarx.nl

Om u af te melden van de Speakers Academy® nieuwsbrief klikt u hier.