Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-09-2002 Persberichten district Binnensticht, 08.50 uur

Straatroof

BUNNIK Een vrouw werd donderdagavond op de Secretaris de Jonglaan beroofd van haar tas.

Een 43-jarige vrouw uit Bunnik fietste omstreeks 18.05 uur over de Secretaris de Jonglaan. Plotseling kwam er een bromfiets naast haar rijden en griste haar laptoptas onder de snelbinder uit. De verdachte verdween in de richting van de Lokhorst. De vrouw zag geen kans meer de dader te achterhalen.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze straatroof. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Binnensticht, tel.: 0900 88 44.

Bromfietscontrole

DE BILT / ZEIST De politie van het district Binnensticht heeft woensdagmiddag in samenwerking met het regionaal scooterteam op diverse plaatsen bromfietscontroles uitgevoerd.

Er werd gecontroleerd in De Bilt op de Dorpsstraat en in Zeist op de Utrechtseweg en de Slotlaan. In totaal werden 79 bromfietsen gecontroleerd en 62 bekeuringen uitgeschreven. De meeste bekeuringen werden uitgedeeld voor het overschrijden van de constructiesnelheid. Verder werd bekeurd voor het rijden zonder verzekering, defecte remmen, het niet dragen van de helm, een onjuiste uitlaat, gladde banden en het ontbreken van een gele of oranje verzekeringsplaat.