Tiscali

PERSBERICHT

6 Maanden gratis ADSL bij Tiscali

Utrecht, 26 september 2002 - Tiscali b.v. introduceert 6 maanden gratis ADSL. Deze unieke aanbieding biedt internetters een uitstekende instapmogelijkheid om kennis te maken met onbeperkt surfen op internet. Gedurende 6 maanden betalen gebruikers geen abonnementskosten om onafgebroken online te zijn. De spectaculaire aanbieding geldt tot 31 december 2002 en is van toepassing op Tiscali Light, Basis en Plus. Tiscali ADSL is al verkrijgbaar vanaf EUR 34,95 per maand.

Tiscali ADSL biedt de meest complete versie van ADSL in de markt, omdat de abonnee naast de supersnelle verbinding ook gratis alle voordelen van het uitgebreide Tiscali Compleet-pakket ontvangt. De actie is onder andere beschikbaar in alle Tell-Me winkels en online op www.tiscali.nl.

Tiscali ADSL Light (EUR 34,95/maand) biedt alle voordelen van ADSL en is geschikt voor gebruikers die zonder telefoonkosten ongelimiteerd willen e-mailen, surfen en chatten. Gebruikers die dagelijks veel online zijn kunnen bij Tiscali kiezen voor de zwaardere ADSL-varianten van Tiscali, zoals Tiscali ADSL Basis en Plus. Op deze pakketten geldt ook het aanbod van 6 maanden gratis surfen.

Daarnaast kunnen bestaande BaByXL-gebruikers ook rekenen op extra voordeel bij Tiscali, omdat al in de loop van oktober de snelheid van de ADSL-abonnementen Tiscali ADSL Basis, Tiscali ADSL Plus met 50% wordt opgevoerd.

Tiscali ADSL wordt geleverd door KPN telecom en BaByXL. BaByXL (onderdeel van Tiscali) biedt kwalitatief hoogwaardige breedbanddiensten. Recent werd BaByXL op speedtest.nl, de onafhankelijke internetverbinding snelheidsmeter, uitgeroepen tot de snelste leverancier van ADSL.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is de Nederlandse dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het Europese internetbedrijf. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 30 juni 2002 telde Tiscali 7 miljoen actieve gebruikers. Tiscali genereerde in het eerste half jaar van 2002 meer dan 20 miljard minuten internetverkeer. Corporate website Tiscali: www.tiscali.com Website Tiscali B.V. : www.tiscali.nl