Gemeente Tiel


Onderzoek naar de waardering van de herinrichting van de winkelpromenade in Tiel

Onderzoek naar de waardering van de herinrichting van de winkelpromenade in Tiel

Na de oplevering van de eerste fase van de herinrichting van de winkelpromenade in Tiel (bestrating en verlichting) zijn de Gemeente Tiel en de Stichting Centrum Tiel (SCT) benieuwd naar de mening van het winkelend publiek in Tiel. Er wordt daarom onderzoek gedaan naar de waardering van de herinrichting van de winkelpromenade.

Het onderzoek heeft een aantal doelstellingen. Ten eerste om te zien of de herinrichting van de winkelpromenade heeft bijgedragen aan de kwaliteitsverbetering van de binnenstad. Ten tweede om te bekijken of door de herinrichting van de winkelpromenade nu meer winkelend publiek van buiten Tiel in Tiel zal gaan winkelen. Tenslotte om erachter te komen of de inwoners van Tiel bereid zijn vaker in Tiel te gaan winkelen dan voorheen.

Wendy Middelkoop, studente vrijetijdsmanagement aan Hogeschool In Holland, die momenteel stage loopt bij Stadspromotie Tiel, zal in opdracht van Stadspromotie Tiel, hier onderzoek naar doen. De waardering van de herinrichting van de winkelpromenade zal onderzocht worden door middel van een enquête die volgende week donderdag, 26 september 2002, in De Zakengids zal worden geplaatst.

Iedereen kan de enquête invullen en opsturen naar of inleveren bij De Zaak van de Stad, Tolhuisstraat 30, 4001 LN Tiel. Stadspromotie Tiel verloot tien exemplaren van het stripalbum `Tiels Flipje en De Bevroren Bloesems' onder de inzenders van de enquête.