Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 26-09-2002 2e persbericht van donderdag 26 september 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje met pepperspray bespoten
Een 16-jarig meisje uit Eindhoven is woensdagavond rond 18.00 uur op de Argonautenlaan door een duopassagier op een brommer met pepperspray in het gezicht gespoten. Het meisje fietste vlakbij de kruising met de Antigonelaan toen ze werd gepasseerd door een bromfiets. De passagier spoot het meisje zonder enige aanleiding met de bijtend stof in het gezicht.

Geldrop: Hennepkwekerij ontmanteld
In een woning aan De Burght heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld. Over twee kamers verdeeld stonden 220 hennepplanten. Het energiebedrijf heeft de elektriciteitsmeter gedemonteerd en meegenomen omdat hiermee geknoeid was. De benodigde apparatuur is in beslaggenomen. De planten worden vernietigd. De politie doet nader onderzoek wie de eigenaar van de kwekerij is.

Gerwen: Man valt van dak
Een 57-jarige man uit Gerwen is donderdag rond 11.20 uur bij zijn woning aan het Moorven van het dak gevallen. De man was het dak opgegaan om overtollig water te verwijderen. Er werd een traumahelikopter ingezet maar deze hoefde niet in actie te komen. Het slachtoffer is met een schedelbasisfractuur naar een ziekenhuis gebracht.

Deurne: Diefstal auto
In de nacht van woensdag op donderdag is in Deurne op de Veenmossingel een rode Opel Astra met het kenteken DT-SR-17 gestolen.

Heeze: Verkeerscontrole
Donderdag tussen 7.30 en 9.00 uur heeft de politie een verkeerscontrole gehouden op De Zegge. Er werd speciaal aandacht besteed aan het negeren van de geslotenverklaring. De politie bekeurde veertien bestuurders die de geslotenverklaring negeerden.