Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Cliëntenraad Sociale Zaken en Werkgelegenheid ¦ Integrale commissievergadering ¦ Adviescommissie Straatnaamgeving ¦ Stukken voor de vergaderingen

Op de Agenda

Op deze pagina worden de aankondigingen van informatiebijeenkomsten en vergaderingen geplaatst. De agenda's van commissie- en gemeenteraadsvergaderingen vindt u ook onder de rubriek 'Raadsinformatie'. Daar zijn zowel de agenda's als ook de bijbehorende stukken van vergaderingen raadplegen.

Cliëntenraad Sociale Zaken en Werkgelegenheid
Openbare vergadering op 26 september 2002, om 14.30 uur in kamer 112 van het Bestuurscentrum Leeuwarden, Groeneweg 1 in Leeuwarden.
Op de agenda staat:

1. Opening.

2. Conceptverslag d.d. 23-05-2002 en vastgesteld verslag d.d. 25-04-2002.

3. Ingekomen stukken en/of mededelingen actie- en aandachtspuntenlijstje
vastgesteld reglement cliëntenraad folder betaalbare vakantie-adressen.
4. Uitgaven Stipejild (wordt onder voorbehoud besproken).
5. Declaratieregeling.

6. Rapport FNV "gemeente wees minimaal sociaal 2001".
7. Bespreking infomap.

8. Standpunt Clientenraad m.b.t. bijwonen vooroverleg, inspraak en stemverhouding van publieke tribune.
9. Rondvraag en sluiting.

Integrale commissievergadering


De gemeenteraad van Leeuwarden komt in een integrale commissievergadering bijeen op woensdag 2 oktober 2002 ter bespreking van de concept(program)begroting 2003.

Deze commissievergadering is ter voorbereiding op de besluitvorming in de Raadsvergadering van 4 november a.s. De vergadering begint om 14.00 uur en vindt plaats in de Statenzaal van het Provinsjehus (Tweebaksmarkt) te Leeuwarden.

Om 19.30 uur wordt deze vergadering onderbroken voor een gemeenteraadsvergadering waarin mevrouw. M. de Boer geïnstalleerd zal worden als burgemeester van de gemeente Leeuwarden.

Burgers en instellingen worden voorafgaande aan de commissievergadering in de gelegenheid gesteld om in te spreken. Volgens het reglement van orde is hiervoor maximaal 30 minuten beschikbaar. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord. Als er meer dan zes sprekers zijn, verdeelt de voorzitter de spreektijd over het aantal sprekers. Insprekers dienen zich aan te melden bij de commissiegriffier, mw. J. Veninga (058 233 23 72). Dit kan tot 2 oktober, 12.00 uur.

De conceptprogrambegroting 2003 is voor belangstellenden op te vragen bij de griffie van de gemeente Leeuwarden (058-233 23 72). Daar zijn overigens wel kosten aan verbonden ( 5,80).
Adviescommissie Straatnaamgeving


Openbare vergadering op donderdag 3 oktober a.s. om 15.30 uur in het Historisch Centrum Leeuwarden, Grote Kerkstraat 29.
Op de agenda staat:

1. Vaststelling verslag van de vorige vergadering.
2. Ingekomen stukken en mededelingen.
3. Naamgeving plantsoen aan de Hollanderstraat.
4. Uitvoering naam Oxena brids.

5. Oriëntatie Leeuwarden Zuid.


Word_Vergaderschema vanaf augustus 2002

Stukken voor de vergaderingen

De stukken voor de aangegeven vergaderingen van gemeenteraad en commissies liggen ter inzage bij de centrale balie in de stadshal van het Stadskantoor, en bij de Openbare Bibliotheek aan de Wirdumerdijk 34 te Leeuwarden.

Overigens kunt u de vergaderstukken ook raadplegen via de rubriek Raadsinformatie